zaterdag, september 20, 2008

Veldrijden Kontich - VDN

Veldrijden Kontich - VDN - -35 jarigen
1. Edwin Raats
2. Hans Van den Bogaerd
3. Luc Verheyen
...
13. Steven Krijnen
15. Rob Van den Muysenbergh
...
43. Manuel Elst

Kevin Strijbos werd in dezelfde wedstrijd 5de. Proficiat mannen!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Goe bezig mannen!!!
Volgende week in stabroek zen ik er normaal weer bij!!

Anoniem zei

Klein verslag van robke. Na vele weken van het corsovirus besmet te zijn geweest was het uitkijken naar men eerste crosske. Op een snel parcours werd voor mezelf al even snel duidelijk dat 2 à 3 weken zonder training, weinig slaap, pitta en ander fast food zijn sporen nalaat. Had meteen het gevoel dat ik gene trap meer kon doen. Heb er toch maar het beste van gemaakt en mij volledig leeggereden. Ondertussen wel gezien dat mijnen buurman(Steven) een man of 4 op sleeptouw nam en elke ronde een stukje verder wegreed van mij. Hierbij nam de Steven bijna constant de kop. Sterke cross van mijnen buurman trouwens!!! Uiteindelijk op bijna anderhalve minuut gefinished van Steven.
Na 45 min afzien is het duidelijk dat de conditie terug de hoogte in moet en dat extra slaap na het corsogebeuren welkom is. Deze week pak ik de draad weer op met training en hoop zo binnen enkele weken op volle kracht te kunnen acteren. Volgende week reeds Stabroek(Belgische Bond) en dat zal nog een pak zwaarder zijn.
Piet, weet niet of jij volgende week in zelfde reeks als ons rijdt? De leeftijdscat. liggen anders in de Belgische Bond.

Grtz, Robke

Anoniem zei

schik gedaan steve, heb er van dicht bij van genoten