zondag, maart 08, 2009

Winterduatlon Geel-Bel


X-Athlon winterduatlon Geel-Bel
1. Joerie Van Steelant - 1u06'17
2. Tim Van Hemel - 1u06'28
3. Arma Vandersmissen - 1u06'32
...
15. Kris Vermeiren - 1u11'27
...
97. Theo Brouwer - DNF

Duo en recreatieve winterduatlon solo's Geel-Bel
1. Micha Van den Eynde - 1u09'48
2. Lieven Muylaert - 1u12'12
3. Arne Broekmans - 1u12'30
...
9. Maarten Joris - 1u15'14
30. Benny Carvers - 1u20'55
31. Bart Anthonissen - 1u21'08
36. Koen Van Dijck - 1u21'47
...
98. Sven Rusch DNF

Voilà, de eerste echte wedstrijd van het duatlon-triatlonseizoen is afgewerkt, maar daarbij enkele kanjers aan de start (KaVee, de Raket en Turbo Benny). Koen was erbij omdat de Ketting reeds om half negen vertrok en dat te vroeg was. Bart Cannondale was van plan laatste FATter te worden...of toch niet.

KaVee demonstreerde zoals we dat van hem gewend zijn tegenwoordig. Het werkte inspirerend, spijtig dat wij voor de grote mannen moesten duatlonnen. Had hij daarbij nog af te rekenen met een valpartij waar hij niets aan kon doen. Toch weeral knap Kris!

Ook Maarten Raket en Turbo verdienen hier meer dan respect! Maarten schoot weg als een pijl en den Benny kan gewoon heel diep gaan! Bart Cannondale zal waarschijnlijk zelf wel zijnen blog vol lullen...

Proficiat allen en deze duatlon is zeker een aanrader voor de duatlonners! Bijna spatvrij parcours en toch niet op den asfalt.

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Klein detail...
Binnen mijn categorie (H24) werd ik 9de. In deze uitslag staan duo's en al de rest mee geklasseerd.
Het ging er hard aan toe vooraan

Anoniem zei

Er zijn er al een paar vroeg in form!!!
Goe bezig beiren!!!

KaDee zei

Dat KaVee bij de eerste 15 kon eindigen had ik (in stilte) verwacht, maar het is en blijft een mooie prestatie! Gezien de Maarten zijn trainingsuren, sta ik ook niet verstelt van zijn pracht prestatie. Bij de pro's had hij ongetwijfeld Dave Frans geklopt in de spurt voor een 35ste plaats! Dat Benny het eerste puntje pakt in het onderlinge duel met Bartje heeft me wel verrast. Ik heb de indruk dat Bartje toch ook serieus goed bezig is. Is de Benny ook stiekem aan het trainen geslagen??? Daar diesel Koen nog op toerental moet komen is dit volgens mij slechts een voorproefje van hetgene hij nog in petto heeft voor 2009!!! Proficiat gasten. De thuisblijvers hadden waarschijnlijk wederom ongelijk. In 't Gooreind ben ik van de partij (waarschijnlijk als supporter, maar die moeten er ook zijn). FAT RULES!!!!

Bart Cannondale zei

Trouwens nog bedankt voor de morele support Kris!

Inderdaad, ik had toch ook verwacht Benny voor te zijn, maar net zoals meestal was de duur niet het probleem, maar de snelheid... en het ook het karakter van den Benny.

Anoniem zei

Nen echte aanrader, mooi loop -en fietsparcour.

Het was voor mij weer doodgaan tot de laatste meter, dit allemaal dankzij onzen Bart. Bart, bedankt om mij de hele wedstrijd te motiveren, volgende keer niet van schoenen wisselen en ik kom er niet meer bij.
Maarten Raket meteen een prachtige top 10-plaats, met nen geleende MTB nota bene! knap en gelijk bevestigend.
De Koen kwam volgens mij meer voor den trappist achteraf dan voor de wedstrijd. Cruisend kwam hij mij voorbijglopen, zijn basistempo ligt duidelijker stukken hoger dan mijn wedstrijdtempo, maar op de fiets was hij volgens mij de eekhoorntjes aan 't tellen. Hij heeft waarschijnlijk wel de beste training gehad. Mijn benen zitten vandaag nog vol met zuur.

Mijn doel is altijd om bij de 1e 1/3e te finishen, uitslag solo's recrea (klinkt toch al wa beter):
Maarten 9e
Benny 30e
Bart 31e
Koen 36e
...
Benny Smits 94e


Tot den 21e in Gooreind.
Benny

PS trainer bedankt voor het bemoedigende berichtje vooraf.

Bart Cannondale zei

...van de 98 solo's! Strakke analyse Benny en inderdaad, 5 jaar geleden zat ik al in den helft, ik was van mening dat ik toch verbeterd was, maar gisteren zat ik maar bij de eerste helft, nu toch bij de beste derde.

Bij de pro's zou ik zelfs ook nog geen belachelijk figuur hebben geslagen eigenlijk...

Bart Cannondale zei

Uitslag recreanten is aangepast voor een getrouwer beeld...

Maarten zei

Bedankt voor de aanpassing Bart!
Ziet er voor ieder van ons veel beter uit :-)
KaVee is zeer goed bezig. Op hetzelfde parcour 4 minuten sneller. Straffe prestatie.
Het was een fijne wedstrijd en de Leffe smaakte achteraf.
We zijn vertrokken gasten voor seizoen 2009.
Tot de volgende ...
In Gooreind kom ik ook supporteren. Om 15 uur is het sjotten geblazen.

Anoniem zei

misschien toch en klein verslagske!
Eerst en vooral merci aan de Bart,Maarten en Koen voor de vocale en morele steun,ook Kadee merci voor uw aanmoedigen !!
Vooraf had ik getekent voor en top 20 plaats maar achteraf...
Met de start vertrokken van op de derde rij in het zog van meneer VanSteelant.Zonder echt zeer diep te moeten gaan toch als 20ste de fiets op gedoken en direkt en goed ritme te pakken.Begin van de 2de ronde werd ik voorbij gevlogen door Eddy Buts ,later als 10de gefinist(in de duatlon van Loenhout heb ik er ook 2 rondes aangehangen).Ik wist dat ik die ni mocht laten gaan dus volle bak erachter.Op het einde van die ronde ging ik tegen 40km/h over kop omdat sommige en beetje trek en duw werk net voor mijn wiel nodig achte. Ballans: Die twee tegen de grond en ik er los over, denk ik?Toch maar rap terug recht , ketting er terug op en voort.Den Eddy was gaan vliegen, dus zelf terug en goei ritme gezocht wat ook nog goed lukte ook .T'zal de adrenaline geweest zijn denk ik!!Na het fietsen nog 3 lopers ingehaalt en content als 15de over de meet.Zonder die val...
Buiten en blauwe knie ,enkel en zere schouder viel de schade wel mee,het had erger gekund!!
Ik hoop volend jaar hier weer mee te kunnen doen!!
PS In gooreind ...(FAT rules)!!!!

Anoniem zei

Sorry Benny, Gij natuurlijk ook bedankt voor de steun!!!

Anoniem zei

Kris,

Jouw wedstrijd heb ik jammer genoeg niet helemaal kunnen zien omdat mijn 2 grootste supporters moesten gaan slapen in de namiddag. Maar gezien den uitslag: puike prestatie tussen die prof atleten ! Gij hoort daar wel thuis.

Benny

KaDee zei

Blijkbaar heeft Bartje de attentie die hij ontving op het FAT-teerfeestje verzilverd! Handig toch, hoef je maar de helft van je benen te wassen:)

KaDee zei

However, a study presented at the 2007 American College of Sports Medicine annual meeting in New Orleans suggested there were no statistically significant differences in maximal oxygen consumption, heart rate or minute ventilation between treadmill runners who wore compression socks and those who did not. According to the study, conducted at Stellenbosch University in South Africa, subjects did, however, show a faster lactate recovery rate after exercise when wearing the compression socks, suggesting that compression socks might speed recovery after a strenuous workout or a race.

So wear them in a race if it suits you, but definitely wear them after the race.

Anoniem zei

Draag dan een lange broek met dezelfde werking ipv die (*****) sokken he. :D