zaterdag, februari 06, 2010

6uren van Halle

6uren van Halle, Zoersel # Teams
1. Mampay Plantencenter - 27laps - 6u04'05
2. De Rando's - 27laps - 6u05'34
3. Karel Mintjens Team - 27laps - 6u09'22
...
6. FAT Team - 26laps - 6u06'56
11. Brachtse Bikers 1 - 25laps - 6u05'55
20. Brachtse Bikers 2 - 23laps - 6u00'28
...
54. KLJ Halle De Meisjes - 18laps - 6u17'33

Knappe prestaties van onze jongens! Marc Bevers van de Brachtse Bikers won de solo-wedstrijd, Gwen Voets (ook van de Brachtse Bikers) won bij de dames.

3 opmerkingen:

SB-PRINTING zei

Het was een toffe wedstrijd, waarin de Robbie McEwen een blitstart maakte, FASTY STEVIE kon de snelheid handhaven, maar door tactische fouten door om de 2 toeren te wisselen van renner verloren we al direct vele seconden op diegene die niet wisselenden. Zodat we de podium plaatsen niet meer konden handhaven. Volgend jaar proberen we opnieuw mee te doen met iets betere benen en een zeer groot licht op mijn helm en fiets want in het bos was het echt pikke donker.
Ik wil zeker nog onze mekaniekers bedanken (Sus en Gerard) voor de zeer goede zorgen voor ons en de fiets, zo een luxe heb ik nog niet meegemaakt, na elke reeks werden onze fietsen gewassen en opnieuw startklaar gemaakt. Ook nog eens bedankt voor het gebruikt van de mobilhome (Walter Krijnen en Steve) Dit was echt wel perfect.
Tot de volgende
Stijn met de dikke benen

PS: het was ook een grote eer om met 3 semiproffessionelen in een team te mogen rijden...

Anoniem zei

Inderdaad een leuke wedstrijd waarin we wat leergeld betaald hebben. Dat wisselen heeft ons een wellicht een podiumplaats gekost & je moet gewoon veel licht hebben in het bos. Het was soms echt op den tast rijden.De mobilhome was dik in orde en welgekomen op deze kille zaterdag. Petje af voor onze mekaniekers, zij deden dit als echte FATters. Vol overtuiging. Het is een aanrader om met meer FAT-ploegen aan te treden. Naar goede gewoonte hebben we onze FAT-dag afgesloten bij onze sponsor in de den bocht met den nodige drank.

Grtz,
Robeir, semi-amateur

Bart Cannondale zei

Leuk om jullie verslagskes te lezen gasten. Je merkt dat jullie er plezier aan hebben beleefd!

Stijn, inderdaad, jij tussen die mannen, dat moet jou een goed gevoel gegeven hebben :-)