zondag, maart 07, 2010

Winterduatlon Putte

Winterduatlon Putte (3,8-22-3,8)
1. Luxem Yeray - 1u19'02 (1ste senior)
2. Cyco - 1u19'51 (1ste duo)
3. Trek TMC - 1u19'52 (2de duo)
...
15. Paul Van Riel - 1u26'36 (3de veteraan)
19. Steven Bogaerts - 1u27'37 (9de senior)
25. Peter Vermeiren - 1u29'02 (11de senior)
53. Evert Thys - 1u40'07 (27ste senior)
...
100. Lathan Conrad - 2u23'28 (45 seniors, 28 veteranen, 20 duo's)

Knappe prestaties van onze heren.

Evert kon enkele uren nadien nog een reactie geven: "Ik ben samen met Peter (red. en Steven) de FAT kleuren gaan promoten in de duatlon van Putte. Geen hoogvlieger voor mij, Peter daarentegen steekt al in een goede conditie. Echt een aanrader de wedstrijd. Heel de tijd single-track over 4 ronden. Op af op af om zeer billekes van te krijgen, maar zeer schoon ;-) maar mijn MTB stond bijna heel de winter op stal..." Bedankt Evert en Anke voor de foto's.

3 opmerkingen:

KaDee zei

't Eerst voorjaarszonneke kwam piepen dus tijd voor een uitstapke met de kids. Wij dus richting de Stabroekse bossen om te gaan supporteren voor onze FATters. Parcours zag er inderdaad mooi uit maar wel niet zo goed toegankelijk voor de supporters maar dat ter zijde. Wij zagen zoals gewoonlijk een sterke wedstrijd van omslagpunter Paul. Ook Steven en Peter lieten hun goede form al blijken. Met weinig MTB kilometers in de bene leverde ook Evert een puike prestatie. Goe gedaan manne en merci voor 't amusement. 't Is nog héél vroeg in 't seizoen maar ik ben toch eens benieuwd hoe KaVee volgende zondag in Geel gaat knallen.
Zegt dat ik het gezegt heb...ik hoop (denk) dat er van 't jaar een paar serieuze potten gaan breken!!! Maak er allen een TOP seizoen van! Nu met de Ben als extra gewicht in de schaal moet dat zeker lukken:)

Anoniem zei

Mooiste winterduathlon die ik al gedaan heb, gene meter slijk of harde weg. technische MTB'ers alla Kadee en Bart zouden hier plezier beleven.

Bougie.

Pieter zei

Was een schitterend parcours maar wel lastig om voorbij te steken, jammer dat er weinig bekenden meededen. (FAT, omslagpunt, SPTC,...)

Maar diegene die meededen hebben mij pijn gedaan, merci Peter. ;)