zondag, september 09, 2012

Triatlon Almere

Triatlon Almere
1. Dirk Wijnalda - 8u09'07
2. Roeland Smits - 8u09'57
3. Remy Vasseur - 8u10'17
...
51. Peter Willemsen - 9u48'44
...
296. Jendo Visser - 10u41'53 - dsq

12 opmerkingen:

Fast Action Team zei

http://www.vdbrinkrallysport.nl

mooi filmke!

Maarten zei

Inderdaad mooi filmpke!
Dikke proficiat Peter. Wat een knalprestatie!

KaDee zei

Een puike prestatie van de Piet, magnifiek! Ook een dikke pluim voor Ingrid. Ook zag dat Jan Cools en de Voeze een dijk van een wedstrijd hebben neergezet! Dikke duim.

Anoniem zei

dikke proficiat Peter.
normaal gezien kijk ik niet lang naar filmkes, dit heb ik helemaal uitgekeken.
Roland

Koen VV zei

Dikke proficiat beter en zeer knappe tijd.

Golden Marmotte boy Stanny. zei

Voor choco te zijn heb je dat goe gedaan jongen.Proficiat peter knap gedaan.

Anoniem zei

sjiekke dinges piet, klak af.
den 3de fatter die den hele afstand doet ? Wie volgt ?

bougie

Anoniem zei

Geweldige prestatie!
die tijden zijn indrukwekkend
Dirk

Piet zei

Eindelijk, moest en zou weten hoe het voelt nen hele te doen. Samen met Ingrid blijven logeren bij vrienden in Almere. De dag voor de wedstrijd fiets en loopparcour verkend. De fietsronde van 45km ging grotendeels door de polder tussen windmolens. Het lopen veel langs het water. Zaterdag om 5u uit bed, eten en richting start. Samen met Guy Vermeulen ons klaar gemaakt en vroeg in het water gegaan zodat ik op de eerste rij kon starten. Na één ronde moesten we even uit het water en kon ik mijne tussentijd eens bekijken. 34 min.zag ik, dus prima op schema om na 1u10 uit het water te komen. Na rustige wissel mijn beste deel, hier had ik graag voor in de 5 uur uitgekomen. Voelde meteen dat het goed zat en moest me inhouden om niet harder te gaan. Bij elke doortocht ging Ingrid mij eten geven: rijstvlaaike en frangipane had ook nog grote drinkbus met honing bij.
Het fietsen bleef super gaan alleen tijdens de laatste ronde terug uit de polder komend met telkens daar wind op kop moest ik even van het gas. Heb nog nooit zoveel deelnemers ingehaald moeten er wel 120 geweest zijn. In de wissel zag ik dat ik onder de 5u zat, twijfelde even of ik wel 4 rondes had afgelegd aan dit tempo want voelde me nog redelijk goed. Na wa gezaag omdat ik mijne helm te vroeg had afgezet ( trut!! ): De marathon !! Deel waar ik meeste schrik van had want dit gaat pijn doen tot aan de finish. Aan tempo van Antwerpen vertrokken en wonderwel liep ik op 21 km paar minuten vlugger dus begon stilaan te denken om binnen de 10u te finishen ! Voelde wel dat het lastiger werd en de benen pijn deden. Laatste ronde mocht geen probleem meer zijn tot ik nog 4km moest doen en ik voelde dat het wel heel snel slechter ging. Ingrid die naast mij reed heeft me letterlijk vooruit moeten roepen want het vat was LEEG. Totaal choco over de meet met voormij een droomtijd van 9u48. Wil ook nog Ingrid, Marten, Astrid en de mannen van Meer tria nog bedanken voor de vele aanmoedegingen.
En wie weet mss tot de volgende full distance !

Gr

Iron Chocopiet

JanVL zei

Een prachtige prestatie!
En een heel schone film!

Chapeau!

Anoniem zei

Ge zij nen echte beir Peter!! Mooie prestatie!

Jeroen

Anoniem zei

Superpiet laat zien dat je nooit te oud bent om zotte dingen te doen in zotte tijden!

Respect

Ouwe Joris