zaterdag, februari 23, 2013

Cyclocross Oostmalle

Cyclocross Oostmalle
1. Vincent Meyvis
2. Eli Smeyers
3. Niels Cools
...
4. Rob Van den Muysenbergh
34. Peter Willemsen
36. Maarten Joris
...
???

2 opmerkingen:

Robke zei

Oostmalle:
Mooie cross en net zoals een aantal collega- Fatters een vierde plaats dit weekend. Te weinig interval getraind de laatste weken om beter te doen. Toch genoten op één van mijn lievelingsrondjes!

Grtz,
Muiske

Maarten zei

Geen vierde plaats, maar zeker genoten van mijn rondjes met dank aan Kadee voor de fiets. Daags ervoor snel beslist en toestemming gekregen om te cyclocrossen in Malle. Geen verwachtingen, gewoon knallen. De start was redelijk, maar al snel was duidelijk dat er meer bij kwam kijken dan trappen alleen. In het losse zand was techniek van toepassing. Iets waar ik geen kaas van gegeten had. RESPECT voor degene die daar door knallen (ROB dus). In 't begin tegen de nadars gereden wat me enkele plaatsen kostte. Op een bepaald moment ging het er dan iets relaxter aan toe. De vaste cyclocross waarde (Sus Krijnen en Gerard Anthonissen) telde me op een 41ste plaats. Toen ik Raf Horrevorst in mijn buurt hoorde hijgen, ben ik toch gaan versnellen :-)
Uiteindelijk in de laatste ronde nog 5 a 6 man opgeraapt en zo in de top 30 geëindigd. Leuke wedstrijd en vooral een goei training.