zondag, juli 14, 2013

ATBcross Olen-Buul #10

ATBcross Olen-Buul #10
Klasse C
1. Karel Peeters
2. Erik Thaens
3. Aaron Rubbens
...
6. Benny Carvers
...
30. Rinze De Proost

4 opmerkingen:

Anoniem zei

6e: een Willemske of toch alles gegeven ?

In begin van 't jaar had ik nagenoeg nog niet gefietst en had eigenlijk nog gene uitslag gereden bij de ATB-cross. Nu met wat meer km's op den teller redelijk gemotiveerd -of was 't da zonneke dat voor de spirit zorgde- richting een splinternieuw ATB-parkoer in Olen vertrokken. Over het parkoer zoals gewoonlijk niks anders dan stoef: droaien en kjeren dat ne lieve lust is met maar een 4-tal rechte stukskes erin.
Wegens gebrek aan explosiviteit en achteraan moeten starten zat ik na ne ronde rond de 17e plaats. Den 2e toer nog stillekes opgeschoven en in den 3e toer kwam er dan toch ne snelle van vanachter waar ik netjes bij kon aanpikken. Ondertussen dacht ik op de 10e plaats te zitten met voor ons duo uit nen hele tijd niks. Dat werd dus aanpikken tot de finish en op 't einde zien wie de sterkste of beter de slimste was.
De laatste halve toer kwam er toch nog ene in 't vizier en trok mijne kompaan nog eens door. Op het laatste recht stuk van de laatste ronde hingen we nog een 10-tal meter achterop en werd het alles geven om als 1e van de 3 de laatste singletrack in te draaien. Kompaan gepakt maar de voorganger net niet kunnen uitremmen. In principe was inhalen nu niet meer mogelijk, wat mijne voorganger ook moet hebben gedacht. Redelijk gerust draaide hij de finischbocht in -een 180° bijna stilstaand bochtje- waarbij ineens ne grijze Fatter hem verraste met er nog onderdoor te draaien en met een half wiel eerder over de meet te komen. 8e dacht ik, niet slecht.
Volgens den uitslag 6e wat me met een gerust gemoed naar de volgende cross doet vertrekken voor nog eens een top-10 plaatske.

Benny

KaDee zei

dat is al niet meer vera f van de door mij voorspelde top5 plaats! Ik gok op Merksplas of Lichtaart voor het grote vuurwerk van benny en Dirk! Spijtig dat mijn lichaam het nog niet toeliet te starten in Olen. Ik had je graag aan het werk gezien. Goe bezig.

Anoniem zei

Dat is goed opgeklommen. Na 1 ronde 17e om dan als 6e te finishen. Dan kan je ook helemaal vooraan rijden, dat is wel duidelijk.
Blijven trainen, hopelijk een podium pakken en dan kan je de B-reeks nog wat grijzer kleuren en mijn ATB-cross nog plezanter maken.
Dirk

Bart zei

Amai Benny, mooie prestatie! Dat je het inzetten van het bouwverlof bij de Vorsselmans liet schieten voor een koerske liet al zien dat je gemotiveerd was!