zondag, december 15, 2013

Cyclocross Rijkevorsel #vdn

Cyclocross Rijkevorsel #vdn
+45jaar
1. Peter Willemsen
2. Erik Teck
3. Johnny Vertessen
...
12. Paul Michielsen

9 opmerkingen:

Unknown zei

Ik heb het gezegd hé! Erin blijven geloven... mooi zo. Ik ben benieuwd naar 't verslag.

Anoniem zei

Allee, onze Poulidor heeft er ene op zijn naam staan! Proficiat Piet, ook benieuwd naar t verslag want t zal wel met een Willemske gebeurd zijn...

Ouwe Joris

Koenvd zei

Proficiat Piet ! Den aanhouder wint.

Golden Boy Stanny en Stef zei

Awel piet 2 op een rij. Nu heb je de smaak te pakken he. Proficiat doe zo voort.

KaDee zei

...toch ene die iets geleerd heeft van mijn optreden vorige week in Lichtaart. Op sommige parcours ben je nu eenmaal sneller met een MTB dan met ne crosser. Den ET heeft zich letterlijk kapot gelopen op ne sterke beer op nen 29-er! Proficiat Piet! Lang leve de mountainbikers!! (Jammer dat gisteren in het snelle en droge Breda de MTBer niet in het voordeel was:))

http://www.youtube.com/watch?v=-oJAcpAF2aA&feature=c4-overview&list=UUypTYJBr48dLi50EvXZKEow

Bart zei

Peter, knappe prestatie! Ik snap alleen niet dat er nog zoveel volk op een pure weicross afkomt...

Robke zei

Was zondag zelf getuige van de Piet zijn demonstratie op zen 29-machien. Reed ET op een dikke 2 minuten en knalde zo solo naar een verdiende overwinning, getuige het omhoogsteken boven de schouders van zijn MTB bij aankomst. Het was een foto waard en een kortingsbon bij Specialized...Proficiat Piet, het deed deugd diejen dubbel!

Grtz,
Muiske

Piet zei

Mijn laatste wedstrijd voor het klassement dus mijn laatste kans om eentje te winnen. Loop van de week zag het er goed uit want het begon te vriezen en dat had ik mss wel nodig om ET te kloppen. Snel parkoer en afmaken in de sprint, zo moest het gebeuren. Zaterdag eerst nog naar rijen afgezakt om de spieren los te gooien. Op kop gestart en tempo zo hoog mogelijk houden, halverwege had ik al mooie kloof gemaakt en de eerste zege was een feit. Nu nog snel naar Rijkevorsel om paar toerkes los te rijden. Was wel even schrikken ge geraakte maar amper rond zo vettig. De goesting was rap over en de crosser na ene ronde al terug opgeladen. Morgen neem ik mijne 29er mee was mijn eerste gedacht. Jawel tijdens de opwarming zondag voelde ik het al snel, waar de andere moesten lopen kon ik met wa stoempen toch erop blijven. Na de start direct de kop gepakt en vollebak door de modderstroken, zag dat ET eerste ronde al kraakte. Dat gaf me nu wel echt vleugels en haalde +35 mannen ook al snel op. Wel raar want had alleen nog oog wie voormij reed en wilde dan ook nog zoveel mogelijk jongens van Rob zen reeks inhalen. Met al da gestoemp uiteindelijk groot gat op nr 2 gemaakt en samen met den 2de van +35 over de meet. Nr 2 was binnen !! Zo zie je maar da ge met ne FATTER nooit klaar bent voordat seizoen gedaan is.
Gr.

Anoniem zei

Amai, dat is uitpakken. Dat gaat een boost geven voor den ene zijn zelfvertrouwen en misschien een deuk voor den andere...we zullen het zien. Maar welke fiets ga je nu volgende keer kiezen?

Plezant filmke ook weeral. Leon is ook goed bezig. Wel straf dat hij heel de wedstrijd net op dat zwaar stukje stond te filmen:)

Dirk