maandag, maart 31, 2014

Duatlon Berendrecht

Duatlon Berendrecht (3,8-22-3,8)

1. Jim Thijs - 1u21'20
2. Wouter Wuilmus - 1u21'46
3. FAT (Guy Arnouts-Peter Willemsen) - 1u22'22
...
4. Kris Driessens - 1u22'48 (1° veteraan)
10. Kris Vermeiren - 1u25'05
20. Maarten Joris - 1u29'07
...
145. Jan Denyft - 2u19'26

4 opmerkingen:

KaDee zei

Mooi weer, technisch parcours, goede organisatie, schoon gezelschap…alle ingrediënten voor een top zondagmiddag! Bij het eerste lopen moest ik al wel alle registers opentrekken om kopstarter KaVee te volgen. Een paar snelle solo’s en een handvol duo’s gingen ons vooraf maar ik kon toch samen met Tijl en Kris de eerste wissel in duiken. Op de MTB direct doorgetrokken zodat ik al vrij snel bij de eerste twee solo’s kon aansluiten. Gaandeweg ruimden we de eerste duorijders op en kwam Peter tezamen met nog één solo (merci Piet!) van achteruit aansluiten. Kopgroep met drie senior solo’s, één duo en één veteraan, dus dat zat al snor! De laatste ronde kon ik me het gemakkelijkste door het mulle zand voorbij enkele gedubbelde sturen, zodat ik met Wouter W en Jim T in mijn zog als eerste de wisselzone kon inrijden. De uiteindelijke winnaar en nummer twee liepen direct van mij weg dus het was voor mij een kwestie het tempo hoog genoeg te houden zodat ik niet meer verrast werd. Met het zout op mijn voorhoofd en een ontzettende droge mond kon ik als derde solo finishen. Een deugddoende afsluiter van een succesvolle winter. Achteraf werd ik nog in de bloemetjes gezet als beste oud-strijder. De droge mond werd gespoeld op het terras tezamen met KaVee en Pietellara. Nogmaals bedankt aan de supporters en de goede organisatie. Volgend jaar zeker een optie om de FATbus mee te pakken, mijn gedacht!
De komende maanden heb ik slechts een handvol (ATB)wedstrijdjes gepland zodat ik een poging kan ondernemen me voor te bereiden op mijn Xterra wedstrijd in Frankrijk begin juli. CU.

Unknown zei

Als ik zeg dat ik den trappist van zondag eruit ga rijden, weet je dat dit zo is. Als KaDee zegt dat hij een zware week heeft gehad van zijn feestje, weet je ook hoe laat het is (denk maar aan jullie toiletbezoeken van zondag 23 maart). Petje af weeral voor zijn knappe resultaat!!! Ik ben daar jaloers op.
Zelf heb ik er een wedstrijd in een wedstrijd van gemaakt met Tim Vissers en deze gelukkig gewonnen. Mijn schoonbroer was al van aan de meet gaan vliegen. Samen met KaDee, KaVee, Steven B hield hij een strak looptempo aan. Mijn verzuurde benen konden niet mee volgen. Ik was blij dat ik op de fiets zat. Na een 2-tal ronden ging het pas echt lekker op de MTB. Tim Vissers kwam toen wel op een 20 sec. van mij rijden. Toch heb ik geprobeerd om een gat te slaan, wat me verbazingwekkend lukte. Na ronde 3 was er geen Tim te zien. Volgens ons Moeke zat hij al op een minuut. Ik heb er dan mijn eigen wedstrijd van kunnen maken, want zowel vooraan als achter me was geen kat te bespeuren. Uiteindelijk een tevreden resultaat. Maandag zo stijf als een hak, maar hoe dat komt lees je in volgend verslag :-)

Unknown zei

Al gans de week zaten ze aan mij mouw te trekken. "Maarten we zijn met te weinig. Het is tegen den eerste. Kan jij meedoen? Die mannen kunnen kampioen worden. Zin om mee te doen?" Je voelt het al aankomen. De Doelgetters zochten nog iemand voor op 't middenveld. Ik zat met de wedstrijd van zondag in mijn hoofd, maar kon geen neen zeggen. Eens een DG altijd een DG. Dat is een beetje zoals met 't FAT!
De wedstrijd zelf dan. Gooma United (gasten uit BRASSCHAAT) had de champagne al klaarstaan. De doelgetters konden op 1 punt komen als ze deze wedstrijd zouden winnen. Na 5 minuten komen we op voorsprong na een schot op doel. Niet veel later krijgen we een lullige tegengoal. 1-1, de match gaat gelijk op, hoewel het voor mij wel zoeken is naar mijn positie. 5 jaar niet meer gevoetbald, moet je weten.
Even later komen we op 2-1. Die mannen worden zot en als die van Brasschaat zot worden, gaat het er heftig aan toe. Door een domme verdedigingsfout van iemand van de DG krijgt Gooma nog een penalty: 2-2! De wedstrijd duurt dan nog een 5 minuten. Die gasten zien het al voor zich. We worden kampioen, denken ze. De poepers aan de kant hebben de Champagne al geopend, toch 1 fles. Op 1 minuut voor het einde trapt Niels Gagelmans een voorzet en wie komt daar uit het niet gevlogen? DE NR. 4 aka RAKETJE! Die zet zijn hoofd tegen de bal en mooi langs het paaltje, onhoudbaar binnen. Ik dacht dat ik droomde. Zoals ne grote mijn Shirt uitgetrokken en maar rondcrossen. De mannen mochten centeren en de scheids floot af. Gooma nog geen kampioen en de Doelgetters op 1 punt van de leider. Ja watte, ik was de held van de dag! Plichtsbewust slechts 2 pinten en dan op tijd in bed. Morgen is er weer een wedstrijd!!!
Voetbal kan soms toch mooi zijn :-), maar amai mijn spierkes

Piet zei

Jawel, super mooi technisch parcours ! Guy nam gelijk de bende even op sleep touw, mss net iets te vlug maar kon nog als 13 van start en 4de duo. De inhaalrace kon beginnen kavee raapte ik al snel op ( letterlijk :) ) kadee was al verdwenenen en het duurde tot einde eerste ronde voor ik bij zijn groepje van 3 was. Samen met nog ene die als pitbull in men wiel zat. 2ronde dan bende opsleeptouw genomen om op zoek te gaan naar de eenzame koploper. eind van de 2de ronde had ik hem te pakken. Tempo viel nie stil en 3de ronde waren we nog met 5 leiders. 4de en laatste ronde moest ik gewoon aanhangen want was nog den enigste duo in de kopgroep en kon ik het gat op nummer 2 nog wa uitdiepen. Laatste zand passage wilde ik eigenlijk terug aan de kop komen maar met de vele gedubbelde en valpartij voormij moest ik gat van 15 m terug dichten maar wat ik ook probeerde kwam gene meter dichter want de final was al ingezet ! Zo kon de Guy zen laatste rondes mooi afwerken en weeral een overwinning erbij ! Mercie Guy, voor het mooie loopwerk !