zondag, februari 01, 2015

Koers Borchwerf (Roosendaal)

Koers Borchwerf (Roosendaal)
Amateurs/Vrije renners
1. René Horians
2. Corné Hagenaars
3. Rik Nederhof
...
19. Stef Anthonissen
...
28. Davy Janssen

2 opmerkingen:

Stefke zei

Het wegseizoen is ook weer van start. Met zo goed als geen weg KMters in de benen ben ik toch afgezakt naar Roosendaal. Best wel vroeg op het jaar zijn daar al weg wedstrijden. Het eerste dat ze vroegen bij de inschrijving was naar mijn Licentie "EUH" ( die heb ik niet.
Dan maar snel een dag inschrijving ingevuld. Klets! de nummer op het truitje en gapen naar het autoklokje tot dat het tijd was (Regenen als pijpenstelen). Al een geluk dat de goesting groot was. Dan aan de start met 28 man. De eerste rondes de kat uit de boom gekeken en ineens op een demarrage gereageerd en was ik in de kopgroep mee weg(Hoop dit jaar toch eens GELUK te hebben). Half de koers toch terug genomen door het peloton. Toen de laatste 5 rondes gereden moesten worden kwamen de grote kanonnen toch naar voor. Daar is mijn moteurke toch nog wat te plat voor. Als een verzopen waterkieken de meet over gebold. En met veel voldoening richting huiswaarts. De kop is er weer af hopend op weer een goed Wegseizoen.

Grtzz

GoldenBoy Stanny zei

Ja... Vader den ouwe zei.jongen doe toch eerst wat duurtrainingen zoals ik.Maar zoals ne echte Anthonissen hé.Altijd goesting,karakter en ne wedstrijdnummer meer hebben we niet nodig.De goei benen komen dan wel bij die jonge gasten zekers.