zaterdag, juni 20, 2015

Ironman 70.3 Luxemburg

Ironman 70.3 Luxemburg
1. Manuel Kueng - 3u49'35
2. Bas Diederen - 3u51'03
3. Denis Chevrot - 3u52'03
...
226. Filip Vermeiren - 4u44'01
...
1640. ???

6 opmerkingen:

FILI zei

ironman 70.3 luxemburg !!
dit was het grootste doel dit jaar, maar wegens te druk op werk te veel trainingen gemist en ik wist niet waar ik zou stranden in wedstrijd .
over het zwemmen kan ik kort zijn, da was gewoon goed voor mij en ik weet nu als ik ooit voldoende tijd heb ik van deze tijd ook nog wel een paar min kan afdoen !
het fietsgedeelte had ik wa schrik van want met verkenning paar weken terug toch gemerkt dat ge moest indelen of t'was craschen !!
de eerste 30a35km waren plat en ik wilde toch voor een snelle tijd gaan dus de pees erop,dan de eerste klim, die was niet zo lang dus zo lang mogelijk rechtstaan om de snelheid hoog te houden ;-)
in de heuvelzone werd ik gewaar dat er toch power in de benen zat en ik moest dikwijls uitkijken dat ik niet op de inhalende voorliggers botste want da ging soms behoorlijk snel. tegen het einde van het fietsgedeelte nog een plat stukske van ne km of 7a8 en na 2u24 af de fiets met een gemiddelde van net geen 38km/u !!
nu wist ik dat mijn snelheid in het lopen niet super was en ik heb echt geprobeerd van 13km/u aan te houden maar toch kwamen er veel hele sterke lopers mij voorbij .
na 1u44 lopen moe maar zeeeer content zag ik DE aankomstboog , altijd even een kippevelmoment en efkes aan mijn vader gedacht die van bovenuit content meekeek !!
EINDTIJD 4u44 !! mijn snelste zwem,fiets En looptijd en dan uiteraard ook de snelste eindtijd TOT HIERTOE . voila op naar de volgende

Koen VV zei

Knap gedaan fili!!

Robke zei

Steirk weirk Fili!!!
(Te) weinig getraind en dan zo binnenkomen, klak af!
Grtz,
M-House

Sven Lenaerts zei

Ik heb getuige mogen zijn van de knalprestatie.
Beiresterk Fili !!

FILI zei

ik moet hier wel toegeven FAT - BIR = 0-1 !!
de Sven ga zeker nog een slot verdienen de komende jaren, zo sterk bezig dat ik na het fietsgedeelte al wist dat hij er kort bij ging zijn!! en t'was een plaats of 8a9 naar voor en hij zou al prijs gehad hebben. knap Sven...steirk !!

Stefke zei

Sterk Fili, Proficiat !