zaterdag, augustus 27, 2016

Criquiélion

Criquiélion - 170km
1. Kristof Houben - 4u36'20
2. Bart Van Damme - 4u36'22
3. Bart Burry - 4u36'22
...
427. Patrick Paelinckx - 5u50'52
720. Stef Anthonissen - 6u27'44
800. Ben Verhoeven - 6u43'14
...
1420. ???

1 opmerking:

Stefke zei

Tot KM 50a55 heb ik samen in een volgend peloton samen met Jan de Henau kunnen rijden.
Dan heb ik hem stilletjes moeten laten gaan.Tot Km 70 heb ik hem altijd in het vizier gehad. (Hij eindigde 61)
Toen brak WEER het noodlot toe ik nam een bocht en mijn achterwiel schoof langzaam weg. Ik keek naar beneden.Lek achteraan.
Toen keek ik op mijn Polar 110Km 3;36U. Zo snel mogelijk andere band gelegd.ondertussen stopten een frans bejaard koppel om mij te helpen waar nodig was... De band opgepompt en al halvelings die mens aan het bedanken. Nam ik mijn pomp van de jepap.KLets die gaat er mee af daar stond ik dan... Roepen tieren vloeken ****(geen drinken bus weggooien) ja wat nu?
Ik in mijn beste Frans Engels gebaren.heb ik duidelijk kunnen maken dat Dorien ons mama en nog een vriendin enkele KM verder stonden.
Hop mijn Fiets in dat klein auto'ke. Keek op mijn Polar. en dacht ja die mag ik ook afzetten Dat heeft me maar 14min gekost... in de hoop dat ik snel bij mijn bevoorrading was kon ik nog goed verder. Maar dan stopte het koppel bij een kruispunt waar een depannage auto was. Daar heb ik weer uitgelegd hoe of waar ik naartoe moest. Die persoon zij ok ok geen probleem. ik zo blij als iets moest ik nog een paar km rijden met de auto. Maar dat bleef maar duren. Ik heb dan nog eens gebeld om te zeggen waar ik ergens was. Bleek ik 10 Km te ver te zitten. **** Dat sloeg weer tegen Nu definitief een kruis over mijn rit. Dan aangekomen bij ons Mama, dorien.... Helemaal in zak en as. geen goesting meer om uit te rijden. begonnen ze spontaan alles klaar te nemen om mijn band weer te vervangen... Ok dan maar Pfff onder tussen reed Ben nog voorbij "Komaan Stefke! ". De juiste man op de juiste plaats. Nog wat aan moedigen van ons vrouw volk. En weer vertrokken voor de laatste 50Km.Ondertussen Ben tegen gekomen praatje gedaan en verder gereden, helemaal alleen geen groepjes te zien. helemaal mentaal gekraakt 50 keer gedacht om gewoon af te stappen het maakte me allemaal niet meer uit. Vervolgens Luc tegengekomen (waar we samen Camping mee hadden geboekt) daar heb ik me van achter in zijn wiel gezet in de laatste klim.
Dan de laatste km naar beneden kon ik nog wat kop doen voor hem dat had hij toch iets aan zijn tijd. Over de meet en daar stond Onze groep me op te wachten. Iedereen stil en mooi opgevangen ! Bedankt voor al de moeite kon ik alleen maar zeggen. Later die avond hebben we er maar het beste van gemaakt met wat drinken en een goeie BBQ