zondag, juni 25, 2017

MTB Ravels #atbcross

MTB Ravels #atbcross
E-klasse
1. Luc Nuydens
2. Guy Van Dael
3. Wesley Pareyns
...
25. Roland Schouwenaars
...
84. Glen Van Mol

D-klasse
1. Niek Gillis
2. Dries Smeuninx
3. Koen Timmermans
...
9. Ken Joris
...
57. Jeroen Adams - dnf

C-klasse
1. Glenn Aerts
2. Arne Loodts
3. Ake De Meersman
...
5. Dirk Van Dyck
23. David Roeffen
...
35. Tim Schots - dnf

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben nog een positief verslag verschuldigd..

De zwart grijze FAT brigade heeft getracht goede prestaties te leveren in Ravels. Roland baande zich een weg naar een 25e plek in een rij van 84! starters. Ken pakt weer een top 10 plek (9e) en gaat hier op de snellere parcours nog plaatsen afdoen, zeker weten. David en mezelf mochten (op ons trainingsparcours) vanop resp een 8e en 7e rij oprukken naar plek 22 en 5. Organisator Marc gunt me trouwens een nieuwe kans om op dat podium te geraken (want ik moet niet over naar de B klasse).

2b continued
Dirk

Anoniem zei

Als aanvulling op de ATB kopman D Diggler.

Sterke Dirk bezig gezien op een technisch parcours waar de snelheid in de overvloedige bochten bepaalde of je mee kon of niet, reed het tempo van de eersten maar moest van te ver achterin starten om ze nog bij te benen. Knappe 5de plaats was t maximum.

Schouwke is aan t oprukken en draait precies al wat beter. David rijdt goed maar zal iets agressiever moeten worden om plaatsen te winnen.

Voor mij was het vooral een kwestie van eens op de fiets te blijven zitten na er 5 keer naast te hebben gelegen vorige week. Toen was ik met de kopmannen mee maar doordat t tempo net iets te hoog lag, lag ik er meer naast dan op.

Deze keer dus erop gebleven en in een groepje aangekomen dat voor plaats 7 tot 11 tekende, met mezelf op plaats 9. Mijn achterligger riep in één van de laatste bochten nog van rustig te blijven zitten toen ik toch nog aanstalte maakte van de grond te kussen... t begint plezant te worden!

Zonder de laatste keer knallen voor de zomerstop!
Ouwe Joris