zondag, december 10, 2017

EK Strandrace Scheveningen

EK Strandrace Scheveningen (54km)
Recreational men
1. Rob Van den Muysenbergh - 1u51'56
2. Sven van Tol
3. Joep Van der Veer - 1u53'25
...
47. Vincent Meurs - dsq

2 opmerkingen:

Muiske zei

Zoals het hoort startte elke categorie apart vandaag. Enkel de Elite dames gingen met ons van start. Dat apart starten heeft voor- en nadelen. Het gemiddelde ligt dikwijls hoger als je samen vertrekt en je kan je soms wat wegsteken, maar anderzijds moet je nu zelf de wedstrijd mee in handen pakken. De wind zat heel de tijd schuin op het strand en was vrij pittig. Na een half uur trad ook de sneeuw op.
We moesten twee rondes van 27 km rijden waar ook een pittige loophelling in zat. Na 35 km hadden we een groepje van een 5 mannen en 5 vrouwen samen waar de vrouwen niet moesten onderdoen. Na een gevaarlijke afdaling ging één vd vrouwen overkop en moest ik ook af de fiets. Twee vrouwen en een man reden weg, ikke daarachter met een andere vrouw. Ik moest diep gaan om mee te kunnen en dan smeekte ze nog om mee te werken. Mezelf helemaal pleuris gereden en 5 km verder sloten we terug aan. Zo reden we met 5 richting finish. Uiteindelijk lastige aankomst omhoog in het losse zand, hier kon ik mijn compagnon losrijden en héél content als eerste finishen. Met een gemiddelde van net géén 30km/h op 54 km was ik ook tevreden. De pech van de laatste weken is meteen met zeezout weggespoeld! De terugrit van 5,5 uur was er een ééntje met loeiharde muziek...nog ne merci aan de nodige fatters die me de laatste weken wa uitgelachen hebben, zij waren vandaag de grootste motivatie.

GRTZ?
M-House

KaDee zei

Sterk makker! Daar kan ik eens met uitpakken op 't werk!....en wie zijn die FATters die andere FATTERS uitlachen? Da gespuis moet eruit😝 Enjoy!