zaterdag, april 14, 2018

MTB Beverlo #atbcross

MTB Beverlo #atbcross
E-klasse
1. Eric Van Gestel
2. Stef Thiels
3. Peter Elens
...
47. Roland Schouwenaars
...
109. Sander Carlier

C-klasse
1. Matthias Thijsen
2. Glenn Heylen
3. Bram Mermans
...
24. David Roeffen
29. Dirk Van Dyck
40. Ken Joris
54. Bart Anthonissen
...
65. Dirk Hageman

2 opmerkingen:

Bart zei

De eerste ATBcross van het jaar voor mij. Ik keek er wel naar uit, maar ik had ook al wel door dat mijn conditie nog niet goed was (daarom dat ik er de week eerder nog niet bij was). Met zo'n 65 man stonden we aan de start. Ik had het genoegen om naast holeshot-specialist Dirk te kunnen staan. Echter, vanaf het startschot weerklonk was Dirk nergens meer te bespeuren en reed ik meer met mijn remmen dicht dan ik aan het trappen was... te veel schrik. Ik reed helemaal achteraan maar dat had ik nog wel verwacht. Wat ik niet verwacht had, dat was dat ik de bikers voor me moest laten rijden. Ze reden gewoon verder en verder weg. De FAT-top in de C-klasse is momenteel heel ver weg voor mij. Ik probeer binnen enkele weken toch een goeie stap te zetten en anders moet ik misschien mijn conclusies trekken...

Anoniem zei

Ne verloren veldslag is gene verloren oorlog he Bartje, kop op en er zondag weer vol tegenaan! Met jouw klasse en skills moet je met een beetje betere start mee in de top 30 kunnen draaien binnen een paar weken. Meedoen is mee groeien.

Niet dezelfde fout maken als ik dan. mocht positie nemen in de start rond de dertigste plaats. na een viertal bochten en stevig doortrekken zat ik rond positie 7/8. normaal is t dan een kwestie van aanpikken de eerste ronden maar ouwe Joris dacht weer dat er iets moest worden geforceerd dus op een glad stuk asfalt voorwiel onderuit en afremmen op mijn gezicht en lijf tot ik met mijn helm tegen een boomstronk tot stilstand kwam. Stuur scheef, ikke scheef, bril kapot, schakel en remhendels los, schrammen over heel t lijf maar op adrenaline terug t zadel en vooruit. Eerste 2 rondes zag ik alles gewoon dubbel dus dubbele Dirk en dubbele Roeffen kwamen voorbij. T beterde niet toen ik in de voorlaatste ronde ook nog een demonstratie gaf in "langs voor afstappen op de nek". Sjans dat de echte kopmannen op pure klasse de eer van t FAT konden hoog houden, Dirk en David gaan de volgende week t uitvechten om eerst in de top 10 te geraken. Ik zal t water en de windseltjes wel aan en afvoeren waar nodig . Tot zondag!

Gehavende Joris