zaterdag, oktober 12, 2019

Duatlon Nottebohm Brecht

Duatlon Nottebohm Brecht (4,5-21-3)
1. Lander Sels - 1u13'02
2. Tom Steenackers - 1u13'19
3. Mathias Cloostermans - 1u14'33
...
12. Stef Anthonissen - 1u17'25
27. Tim Donckers - 1u22'54
55. Bart Anthonissen - 1u27'22
75. Evert Thys - 1u36'52
...
90. Bart Wittoek - DNF

1 opmerking:

Bart zei

Na de koersen van Neervenkermis en Vel kermis, mijn derde wedstrijd, maar deze keer met twee loopgedeeltes. Sinds half augustus terug regelmatig aan het joggen en eigenlijk veel zin!
Die van Carvers namen alvast deel bij de kids en daardoor waren er ook voor ons supporters op post!
Vanaf het startschot weerklonk, was die zin eigenlijk weg. Als slechte loper is het gewoon een marteling. Alles uit de kast (want de start is toch zo belangrijk) en dan snel tot de vaststelling komen dat het veel te snel is... Ik heb nog altijd geen schema's en ik doe maar wat. Ik had mijn benen wel al eens laten wennen aan 14km/u, maar niet genoeg blijkbaar. Ook mijn hart had het wat lastig met de werkdruk. Ik wou bij Evert aanpikken, maar zo'n talent moest ik al snel laten lopen.
Ik had het vooraf niet bestudeert, maar het was in totaal 1,5km langer lopen dan gepland. Het had voor mij wel een verschil gemaakt, maar ach, het is toch niet voor de prijzen.
Na 4,5km de fiets op en dat ging niet slecht. Na één ronde zag ik dat Philippe G en Kris H niet ver af waren en die heb ik dan maar bij laten komen. Even wat uitrusten om dan in de derde ronde ook wat kopwerk voor mijn rekening te nemen. Intussentijd zag ik Kris druk bezig met zijn hartslagmeter en ik vond het vreemd dat hij niet harder ging. Ik dacht: 'Dieje is zeker aan het trainen'.
Zoals door iedere ex-deelnemer bekend, Nottebohm heeft niet het mooiste parcours, rechtdoor, niet remmen voor de bochten en één technische hindernis (deze keer door een beek).
Na 4 rondes, wisselen en gaan. Net als de eerste wissel, wisselde ik ook weer supersonisch snel en kwam er goed uit. Van één ding ben ik content, de wissels. Ik zag Wim E lopen en ben er nog naartoe gekunnen, maar ik heb me waarschijnlijk opgeblazen. Philippe G en Kris H kwamen er ook nog voorbij, net zoals zo'n 15 anderen denk ik. Slecht gevoel bij de laatste keer lopen en hopelijk komt hier nog beterschap. Kris H had het dus opgevat als een training... ja man. In principe is de volgende Reusel. Tot dan!