zondag, november 03, 2019

Duatlon Reusel

Duatlon Reusel
Wedstrijd (14-64-7) - mannen
1. Tom Steenackers - 4u02'00
2. Mathias Cloostermans - 4u04'10
3. Simon Stevens - 4u04'24
...
12. Jeroen Van Gestel - 4u20'27
...
105. Filip Kenis - 5u48'46

Recreanten (7-32-3,5) - mannen
1. Cis Bens - 1u59'19
2. Steven De Wulf - 1u59'51
3. Peter De Wulf - 2u03'10
...
21. Bart Anthonissen - 2u19'41
...
63. Marc Waeijen - 3u06'50

2 opmerkingen:

Bart zei

Met een klein hartje naar Reusel afgezakt… weinig gelopen de laatste weken, als dat maar goed komt. Ik was op tijd vertrokken want ik wou toch wel weten hoe het MTB-rondje gaat. Redelijk veel off-road, met enkele passages op een motorcrossterrein. Daar was het vettig, de kilometer akker bolde niet slecht, maar ook niet goed.
Om 11u00 werd dan de start gegeven van zowel de wedstrijd als de recreanten. Jeroen als wedstrijddeelnemer, ik als recreant. Doordat het vertrek samen is, was ik deze keer niet als laatste aan het fietsen :) Het is wel leuk dat het een grote groep is, maar de deelnemers van de lange afstand, moeten volgens mij steeds veel volk passeren. Vooraf had ik gedacht om de eerste 7km tegen 4min30/km te kunnen lopen, maar dat werd zo’n 4min45/km. Vermoedelijk had de zware ondergrond hier ook wel iets mee te maken. Toen ik Jeroen passeerde in zijn 2de (van 4) loopronde, zat hij op de 27e plek. Goed bezig, want vermoedelijk zaten er ook wel van de korte afstand tussen.
Dan de fiets op, moest er even in komen, maar al snel had ik een goed tempo te pakken. Hier en daar wat oponthoud doordat het parcours op sommige plekken smal is. In het begin van de derde ronde stoot ik nog tegen een stronkje waardoor ik op mijn buik beland, gelukkig zonder erg, maar wel even uit mijn ritme. Vaak alleen moeten rijden omdat de renners die passeren, een te hoog tempo hebben, dat zijn vooral de eerste mannen van de lange afstand.
Totaal geen idee van welke plaats begonnen aan de laatste ronde lopen. 3,5km wou ik lopen tegen 5min00/km, maar dat lukte me net niet. Het is lang, 3,5km full gas, maar zonder een grote vertraging toch kunnen eindigen. Spurten was niet nodig en toch een opsteker dat er weinig volk is voorbij gekomen in het laatste onderdeel. Intussen was het al een tijdje aan het miezeren en dat deed het parcours geen goed, de mannen en vrouwen van de lange afstand zullen het geweten hebben. Snel omkleed en de auto in, de regen maakte het extra koud en volgende week is het al weer Lichtaart.
Enkele opstekers, met een 21e plek bij de mannen, los in de eerste helft (en op het eerste blad :-), eerste van groot Wuustwezel en eerste FATter! Haha…

Anoniem zei

Mooie uitslag Bart. En met nog wedstrijden op de agenda ga je alleen maar beter worden. Ben benieuwd wat dit gaat geven in hometown Wuustwezel.
Dirk