zondag, augustus 26, 2007

1/4 Triatlon Viersel


1/4 Triatlon Viersel

1. Dewilde Michael 1:50:03
2. Baelus Nick 1:51:40
3. Embrechts Paul 1:52:19
...
119. Van Dyck Dirk 2:23:32
...
178. Vermeulen Jos 2:53:50


Verslagske van KaDee:

Onder het goedkeurend oog van ‘geroutineerdeLongDistance-FATter’ Dave en ‘broken’-Kris is vandaag ‘schoolslag’-Dirk ontmaagd voor het grotere werk!!!

Als enige zonder wedsuit en in pefecte schoolslag toch een puike zwemtijd. Een gemiddelde fietstijd (volgens Dirk zwaarste onderdeel). Na een laatste 10km met zwaar benen, kwam hij toch voldaan over de steep. Vrouw, kindje, mama, broer, neefjes, nichtjes en schoonzus verdrongen de FAT-supporters om hun held te omhelzen. Na een paar trappistjes hebben we onze nieuwe IronMan ter plaatste gelaten om hem zijn emoties met vrouw en kind te laten verwerken. ’t Was weer nen toffe namiddag, merci.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zou het zelf niet juister kunnen verwoorden Kris. Ben blij en vooral voldaan dat het achter de rug is. Net voor het te water gaan, had ik niet veel praat meer in mijn "ik moet dat niet hebben wegens te professioneel" triatlon-pakske. Het fietsen was inderdaad pittig en ver, maar uiteindelijk toch nog het beste onderdeel. Het lopen ging (is geen woordspeling) heel goed voor mijnen doen.

Nog eens bedankt aan de supporters!
Kris, Katrien, Rik, Jul, Dave, Rudy (Doelgetters) met echtgenote, onze Carl, Marijke, Julie, Dries, ons moeder, Ann en Klaas (het lijkt hier wel een Oscar-uitreiking)

Dirk

Anoniem zei

amaai, onderhand kan den Dirk al een eigen clubke oprichten met al die supporters.

Dirk een knappe prestatie. Waaruit nog maar eens blijkt dat het niveau en de ambities van de FAT-leden sinds de oprichting al fameus is gestegen. Dit allemaal dankzij onze oprichters en sponsors. Dat beloofd nog wat voor de toekomst ...

Of komt het toch door het papa-gevoel en alle extra tijd die hierdoor vrijkomt om te trainen ???

Benny