zaterdag, september 08, 2007

De Mostentriatlon

De Mostentriatlon
Enkele van onze helden Kris Driessens, Dirk Van Dyck en Bart Anthonissen (kom ik toch nog in den uitslag terecht) hadden blijkbaar iets anders te doen, want zij zijn de opvallendste afwezigen. Toch blijft de Mostentriatlon een leuk off-roadtriatlonneke. Volgende namen vonden toch nog de motivatie om te schitteren op het einde van het zomerseizoen:

1. Eli Smeyers 35:08
2. Frans Smolders 35:43
3. Pieter Nicolai 36:56
...
6. Kris Vermeiren 37:25
19. Benny Carvers 39:11
23. Stijn Bogaerts 39:48
24. Peter Vermeiren 39:54
...
65. Benny Joos 56:04

1 opmerking:

Anoniem zei

Het was weer een plezant en ontspannen wedstrijdje, iets waar de Mostentriatlon toch wel voor bekend staat. De inzet van de Fatters was er weer, alhoewel de voorbereidingen voor sommigen niet optimaal waren verlopen (Stijn heeft daags voordien tot een uur of 5 nog pinten staan pakken, chapeau Stijn met de nog geleverde prestatie).
Ikzelf heb het papa zijn nog niet helemaal onder de knie en heb dus nog niet optimaal kunnen profiteren van de fysieke voordelen die hiermee gepaard gaan.
Ik wil Omslagpunter Paul van Riel nog danken voor het uitlenen van zijn prachtige herkenbare kanariehelm. Het heeft mij aardig geholpen bij het fietsen (alhoewel superatleten Stijn en Kris mij bijna hadden ingehaald). Paul, volgend jaar wil ik ook je loopschoenen vragen want de mijne wilde precies niet mee (bij het lopen van plaats 6 naar 19 afgezakt).
De bloemenmeisjes van Loenhout zullen het ook wel niet slecht hebben gehad dit weekend, maar de mostentriatlon is toch wel het aanraden waard om er even tussenuit te knijpen.
Niet te vergeten dat ook hier weer de trouwe supporters Kadee met zijne kleine kadee op post waren.

Benny C.