zaterdag, oktober 25, 2008

Voorbeschouwing Achtkamp

Omdat www.achtkamp.be zelf geen voorbeschouwing maakt, gebruiken wij die van de GVA.
Klik gerust op de foto, dan wordt alles leesbaar (met dank aan Koen VD).

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De eerste proef zit er al op! Mijn tijd weet ik niet. Daarvoor reken ik op de webmaster. Wat ik wel weet is dat ik beter gedaan heb dan vorig jaar. Althans dat gevoel had ik.
Met dank aan Wim VD, Evert Thijs, Piet W, Bart A, Duffy, KaVee en mezelf zijn we erin geslaagd een sterke ploeg te vormen.
Wim VD zal met niet al te veel plezier terug kijken naar zijn eerste proef als FAT-teammember. Bij zijn eerste poging schoot hij uit de pedalen en met zijn kokkedijzen op de buis. Gelukkig, althans dat dachten we, mocht hij een tweede maal aanleggen. Weer een forse start maar na 100 meter hetzelfde probleem en met zijn klikken en klakken op de asfalt! Welkom bij FAT waar pijn is zoals fijn maar dan met een -p-!
Evert Thijs had een snelle 1km achter de rug en ik vermoed dat we van hem nog meer mooie resultaten mogen bewonderen.
Kris Vermeiren moest nog starten, maar vermoedelijk zal die als een speer er vandoor gaan. Wetende dat hij tegen 40 km/u reed in Viersel.
De rest van de wedstrijd krijgen we straks wel te lezen.
Allemaal de groeten en hopelijk zien we jullie de komende weken ergens langs de kant.

Ik ga werken nu :-)
Groeten,

Maarten ...

Anoniem zei

Alvast nen dikke proficiat aan de Piet. Hij zit blijkbaar in grote form. Ik hoop dat we nog meer knal prestaties van hem mogen zien deze achtkamp. Ik hem vernomen dat ook Roel Bernaerts (gigolo uit WW en lid van Fietsclub Terbeek)gestart zou zijn als FAT ad intrim! Uiteraard wens ik het hele FAT team het beste toe en dat jullie mogen winnen!!!

Maarten zei

Oké Roel,
Welcome to the club!!!
Wie heeft er een pakske voor die intrimmers??? :-)