zondag, september 26, 2010

1/8 Triatlon Trille

1/8 Triatlon Trille - Lille (mannen)
1. Marten Van Riel - 55min29
2. Stijn Noens - 57min36
3. Dirk Leman - 58min36
...
8. Kris Vermeiren - 1u00'28
27. Peter Vermeiren - 1u03'51
34. Benny Carvers - 1u05'55
40. Stefan Fleerackers - 1u06'40
...
147. Andy Moons - 1u44'19

Deze mannen sloten een sportief FAT-weekend af met knallende prestaties! Go FAT go!

1 opmerking:

Anoniem zei

Trille,
hier wilde ik na een teleurstellende triatlon van Beerse, een ietsje betere in St Jozef en een redelijke wedstrijd (na jammerlijk sukkelen met mijn zwempak)in WW terug een goei wedstrijdgevoel overhouden. Ik had me dan ook een trainingsritme van 2x per week opgelegd om de form er wat in te krijgen.

Met enkele makkers van Beerse met de fiets vertrokken, na een jaar in Beerse te wonen voelt dit dan ook al als een thuiswedstrijd :-). Al snel kwam ik Peter V tegen die bevestigde dat ook Kris V en Stefan F de Fat kleuren kwamen verdedigen. Ik moest dus uit mijn pijp komen om weer niet als laatste Fatter te eindigen, weeral een extra stimulans!!
't zwemmen was een clash, 't ging naar m'n gevoel niet echt lekker omdat ik heel den tijd moest trekken en duwen in 't peleton. Na het zwemmen er voor gekozen om meteen mijn pak uit te doen alvorens de 100m naar de fiets te lopen. Pak uit toen ook Stefan en Peter eraan kwamen, dat was al ne meevaller.

Het fietsen: na de wissel gelijk den 1e keer van de 6 over de brug en al snel kwamen Peter en Stefan eraan. Omdat je niet mocht stayeren had ik Dirk vD z'n stuurke mogen lenen: nog eens bedankt Dirk! Wonderwel kon ik Stefan en Peter volgen met het fietsen. Eerlijkerwijs moet ik wel zeggen dat er af ten toe wel eens werd gefoeterd met het stayeren maar ik kreeg zoveel voldoening en moed van het feit dat we (zat nog steeds bij de Fleer) de Peter tussen de 10 en 100m in 't vizier konden houden zodat ik steeds fris bleef in 't kopke.

Na de wissel als 1e van ons ge3en beginnen lopen. Al snel kwam Peter erover, maar ook hier kon ik hem den 1e halve toer nog steeds zien lopen, het tempo zat er dus goed in. De Fleer bleef echter goed aanklampen op 20-50m zodat ik den 2e toer zeker niet mocht minderen. Na de stevige zandklimmekes die in 't parkoer zaten op den top nog even naar de Fleer geloerd, die vriendelijk terugzwaaide, en in de afdaling beseft dat ik nog stevig door moest gaan tot de finish. Meestal komt mijne Beerse triatloncollega Jef P me nog voorbijgelopen, maar ook dat mocht vandaag nu toch zeker niet meer gebeuren!

Al bij al een super wedstrijdgevoel overgehouden aan mijn 34e stek. Ik had me tijdens de wedstrijd zo goed geamuseerd dat ik zelfs den indruk had dat ik onderweg naar de supporters kon lachen en diegene die me wel eens zien meedoen zullen zich dat wel verbazen :-). Achteraf nog gezellig ene gedronken met de collega's en stillekes vooruitgeblikt naar de winter.

Benny
die de wedstrijd in de wedstrijd zeker altijd zo interessant en plezant vindt dan den uitslag.