zondag, september 05, 2010

BTT Triatlon Wommelgem

BTT Triatlon Wommelgem # non-drafting (1000-37-10)
1. Hetric - 1u38'13
2. Paul Embrechts - 1u38'48
3. Johan Smolders - 1u40'21
...
6. Kris Vermeiren - 1u44'01 (3de senior!)
59. Evert Thys - 1u58'58
...
201. Willems & Co - DNF

Kris was dolgelukkig en terecht met zijn eerste solo podiumplaats. Een knappe prestatie! Evert zag zijn vriendin Anke een mooie tweede plaats bij de dames bemachtigen.

4 opmerkingen:

Kavee zei

Eindelijk!!

Te zondag stond men laatste 1/4 triatlon van dit seizoen op het menu.Ik had gekozen om de nieuwe 1/4 van Wommelgem te doen.Spijtig genoeg moest ik het zonder FAT-makkers stellen (waren die nog aan het bekomen van de fantastiche bbq bij de Geert mss).We moesten vanaf de kade in het water springen en daarom dacht ik dat het beter was om bij de laatste in het water te duiken. De eerste lagen al en 5min in het water toen ik ook de sprong in het diepe waagde. Toen ik men plaatsje aan het zoeken was ging het startschot al. Te ver vanachter natuurlijk!!! de eerste 50m heel rustig achter de mute gebleven en zo rustig den diesel in gang getrokken. Toen ik dan wat plaats kreeg was het alle remmen los en heb de 1000m van men leven gezwommen. Ergens rond de 20ste plaats uit het water en ik zat na 15min wedstrijd al op men Fiets!
De pieter N juist voor mij en na 1km al achter mij.In het fietsparcour hadden de organisatoren 11x en brug gestoken en op het enige lange rechte stuk blies de wind recht op kop. Dit was afzien, zeker den eerste toer kon ik de snelheid wind op kop niet boven de 36km/h houden! Dan en goei gelleke en de tanden op elkaar den tweede toer ging al en pak beter!Na 55min fietsen mocht ik dan aan men 10km lopen beginnen. Ik wist niet op welke positie ik op die moment lag , al had ik een vermoeden dat ik niet slecht bezig was.Ongeveer iets over de helft van en toer was er en keer punt waar we eerst 200m heen en dan 200m terug moesten en daar zag ik dat ik voor William Bush hing en dat gaf me vleugels! Ik dacht, dit moet en top 10 plaats zijn vandaag!! In de laatste ronde nog en versnelling geplaatst en zo nog 2 man voorbij waaronder Dirk Leman(7de in Viersel). Ik zag op de wedstrijd klok 1u44 en kon het niet geloven ! De speaker zij " op de vierde plaats en derde senior Kris Vermeiren" . Yes !! Eindelijk podium.En als je dan naast Paul Embrechts en Johan Smolders dat podium op mag ...!DIT SMAAKT NAAR MEER!!


GR Kavee

Koen VV zei

Proficiat Kris met deze glansprestatie!!

Maarten zei

Geweldig, fantastisch, super, ...
Goei eten zorgt voor een goeie wedstrijd blijkbaar.
Je trainingen lonen Kris! Daar kunnen wij iets van leren.
Nogmaals een dikke proficiat.

Piet zei

Zal wel aan de groentes van den bbq gelegen hebben zekers!!
In ieder geval proficiat Kris