zondag, oktober 10, 2010

Duatlon RBR Ravels

Duatlon RBR Ravels # H24 solo (4,6 - 24 - 2,3)
1. Paul Embrechts - 1u28'27
2. Nick Baelus - 1u29'21
3. Tom Vervoort - 1u29'37
...
21. Benny Carvers - 1u42'56
...
33. Dean Vanbesien - 1u52'32

Samen met onze veldrijders is er nog iemand aan een eindejaarsoffensief begonnen, goe bezig Benny!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ravels leek met met het slingerende MTB parkoer, waarvan 16 van de 24km pure single track, een voor mij geweldig plezante wedstrijd, dus maar op tijd ingeschreven. Ook Koen vD had te kennen gegeven mee aan te zetten, achteraf vernomen dat hij jammer genoeg wegens ziekte niet bekwaam was.
Te weinig continue nachtrust de laatste week heeft me zondagmiddag nog doen twijfelen aan deelname. Enkel het mooie parkoer heeft mij op dit moment kunnen overhalen toch richting Ravels te vertrekken, dit met de gedachte het lopen gezapig aan te pakken en mij volop tijdens het MTB-en uit te leven.
Bij de start was meteen duidelijk dat het geen grote overrompeling zou worden (75 starters, incl 8 dames). Er leken echter niet al teveel amateurs bij te zitten, dan maar beslist om iets heviger te starten dan gepland.
Na de wissel stonden supporters Fleer, Marc B (B2), Ben&Dieter (Beerse) me toe te roepen dat ik rond de 40e startte met de MTB. De 1e halve ronde gelijk 3 deelnemers te pakken, zelfs op de dreefachtige 2km van het parkoer plat op het stuur en geven! Ik had al snel door dat de singletrack me wel beviel, daar zouden ze me dan ook niet uit het wiel rijden.
De 2e ronde kwam er toch nen hevige over die in de dreven van me weg kon rijden. De 3e ronde zaten we met z'n 3en waarbij het telkens haasje over was. De 4e ronde was er ene gelost en de andere reed stillekes weg. Ik wist dat ik in de single track terug moest aanpikken om op de dreef aan te klampen. Dit was net gelukt, niettegenstaande ik het voorlaatste bochtje een fout maakte en tegen de vlakte ging. Resultaat: vogel gaan vliegen en de 3e terug in m'n wiel.
Deze laatste ronde kreeg ik een hongergevoel, niet beseffend hoelang ik al bezig was. Ik had er gewoon niet bij stilgestaan dat ik eigenlijk een wedstrijd bezig was van >1,5u en geen eten bij had: foutje.
Rond de 34e beginnen lopen, 't was precies of er trok er continu ene aan m'n T-shirt. Niet het volle pond gegeven en op een gezapig tempo geëindigd als 39e overall.
Besluit:
- zeer goed georganiseerde wedstrijd,
- must voor de echte MTB-Fatter,
- volgend jaar terug van de partij hopelijk met wat meer Fatters, al denk ik dat er velen niet kunnen weerstaan aan de toertocht van Terbeek en/of slotrit van de Ketting !
Met veel dank aan de aanwezige supporters, jullie waren meer dan ooit een motivatie nu er geen onderlinge Fat-wedstrijd kon worden geleverd.

Benny