zaterdag, februari 19, 2011

Cyclocross Oostmalle

Cyclocross Oostmalle
1. Jeff Verbraeken
2. Rob Van den Muysenbergh
3. Tom Wilmssen
...
22. Steve Krijnen
...
111. ???

Knappe prestatie van onze mannen ter plaatse! Ik heb ook iets gehoord van een overwinning met ne grote strik rond...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

ik had eerder iets vernomen dat de eerste naar de dopingcontrole moest, en dat er in de remmen gingen lol.
Zijn ook maar geruchten e.
toch dikke proficiat aan rob en steven, knap seizoen mannen

Anoniem zei

vos team is trots op de nieuwe aanwinst,fat team iets minder.

Muiske zei

Jeffke, weet gij den uitslag van de dopingcontrole al?
Twas plezant in Oostmalle, een pak volk aan de start en Steve en ikke zowat halverwege bij de start. Al goe dat de startlijn lang genoeg was om op te schuiven. Draaide als vierde in den eerste bocht en zag dat de Jeff als tweede weg was. Dan het eerste rondje de kraan vol open en zo samen met Tom Wilmssen met zen drieën vooruit. Gestaag onze voorsprong kunnen uitbouwen en uiteindelijk een half minuutje weg kunnen rijden. Tom W. had aangegeven dat hij niet ging rijden om te winnen zodat wij het mochten uitmaken. Samen de laatste rechte lijn in en Jeff toegeroepen dat het voor hem was. Ik vond het zelf niet meer dan normaal omdat hij van Malle is en ik wist dat hij al lang naar deze wedstrijd uitkeek. Buiten dat hebben we toch echt wel een goei cross gereden want er was toch tegenstand van formaat. Leuk detail was dat Paul Herreygers(trainingsmakker van Jeff in vervlogen tijden) al de eerste ronde riep "10 euro a ge wint Jeffke". Zondagavond werd deze rekening vereffend. Mijn rekening kreeg ik ni allemaal opgedronken op één weekend.

Ciao,
da Mouse

Anoniem zei

ja ja ik heb den uitslag van de dopingcontrole, en mag 2 jaar rusten inplaats van de geplande drie weken. Kei leuk toch. en twas echt een genot met u in het zand te spelen en te genieten van uwe techniek in het zand.En zoude niet wat minder drinken,of hang daar alleen volgend jaar in oostmalle. laat op tyd weten wanneer de gazon afmoet,en dat kaske van den tv nimmer werkt. kzen er e

Piet zei

In ieder geval toch proficiat Jef!! Ge moet er toch maar zitten vooraan hé. Maar dieje transfer da ga toch geld kosten zenne !!