zondag, maart 13, 2011

Meetria Kloosterrun

Meetria Kloosterrun (9km)
1. Maarten Joris - 32min07
2. Guido Hendrickx - 32min21
3. Bart Meeusen - 32min22
...
5. Evert Thys - 34min52
9. David Roeffen - 35min47
15. Koen Van Velthoven - 37min06
...
68. Els van 't Klooster - 57min06

Amai, wat een FAT-ploeg daar in Meer! Knappe prestatie en Maarten heeft zijn eerste overwinning binnen, zeker niet de laatste!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

ja watte,
wa een tijden zo vroeg opt jaar, we zullen ons best moeten doen om de raket ergens te kloppen vant jaar.
Proficiat iedereen.

bougie

Maarten zei

De Meetria vrienden steunen, daar was het vooral om te doen. Met enkele Fatters naar Meer afgezakt om deel te nemen aan de eerste kloosterrun. De rest had de beentjes gestrekt in de Dardennen. Om 7 uur kreeg ik al een SMS dat den Duffy forfait moest geven wegens ziekte. Gelukkig was onze Pepijn ook al wakker op die moment :-). Ik ben dan met mijn buurman naar Meer afgezakt om ons nog eens te meten met de andere lopers uit de noorderkempen. In totaal hadden er zich 120 deelnemers ingeschreven ongeveer. Niet slecht! Het parcour liep door het landelijke gedeelte van Meer (is daar een ander gedeelte?). Om 11 uur was het aan ons. Ik zag dat Bart M. ook deelnam en wist dat als ik die kon volgen, ik goed zat. De start werd afgeroepen en weg waren we. Evert Thijs (ET voor de vrienden) ging er als een speer vandoor. Met een buitenaardse snelheid trok hij het voortouw. Ik waarschuwde hem al snel dat het hier degelijk om 9 km ging en hij minderde. Samen met nog enkele kerels de eerste 3km volbracht. Het was even zoeken naar concurenten, maar na 1 ronde scheidde er zich een groepje van drie af. Deze Raket zat erbij. Het was ene Guy die het tempo bepaalde. Mijn lichaam en gevoel wisten dat ik dit kon volhouden. Geen onvoorziene versnellingen maken Maarten. Rustig blijven volgen. Ook Bart moest zo gedacht hebben, want met zijn drieën gingen we de laatste 100 meters in. Aan een kleine helling versnelde ik om te zien of ze mee in het zog gingen. Bart was ondertussen een taart beloofd door zijn werkgever (Top Running). Ik keek nog achterom om te zien of dit ook voor mij bedoeld was, maar neen. Tijdens de versnelling bleven de andere twee achter en zo ging ik vlot als overwinnaar over de meet. Pepijn en Griet zagen dat het goed was.
Kadee had de rest al gewaarschuwd!
MISSON ACCOMPLISHED :-)

KaDee zei

Puik werk van alle aanwezige FATters, maar toch een extra puim in de r**t van de winnaar. Maar eigenlijk verrast me dit niet echt. In kleine straatlopen (Neerven, TopRun) zal hij één van de kloppen mannen worden dit jaar. Maarten, je bent in je sterkste jaren, profiteer ervan. Tijd om te oogsten. Guido Hendrickx, al niet meer van de jongste maar volgens mij toch een doorwinterde loper won vorig jaar nog op Neerven. In 2009 zat hij al eens in de FATtang op 't Neerven. Toen was een kleine versnelling in de voorlaatste ronde ook voldoende om hem te kloppen dus ik zet 9 juli mijn geld op jouw makker!! Samen met Evert, Steven B, Koen VD zou het dan voorin wel eens vandege grijs kunnen kleuren. De fakkel lijkt definitief te zijn doorgeven:)! Toppie! GO FAT GO!

Maarten zei

Kadee,
Om de fakkel van jou over te nemen, zijn nog jaren training nodig. Wacht dus nog efkes om hem door te geven.
:-)