zaterdag, maart 05, 2011

Koers Gilze - Voorjaarscompetitie #5

Koers Gilze - Voorjaarscompetitie #5 (48km)
1. Bastiaan Marcelissen
2. Rik De Vree
3. Roland Schouwenaars
...
4. Peter Willemsen
8. Jeroen Haest
11. Rob Van den Muysenbergh
17. Filip Vermeiren
18. Bart Anthonissen
...
23. Arno Van Gils

Zware FAT-delegatie daar in Gilze, allemaal om onze Roland te steunen. Het ploegwerk was er, maar een zieke Roland kwam niet verder dan een 3de plek, veel beterschap Roland!

3 opmerkingen:

Bart Cannondale zei

Zaterdag 5/03 was de enigste zaterdag die me paste om eens mee te rijden. Ik keek er wel naar uit, zo'n koerske. Na mijn prestatie van zondag tijdens de duatlon, had ik er zelfs nog wat vertrouwen in dat mooi uitrijden er wel in zou zitten.
Met een grote delegatie stonden we aan de start van de wedstrijd. Dat het lastig ging worden had ik al snel door, toch wel wat wind en ik mis blijkbaar nog een flinke dosis snelheid!!!
MTB kan je toch moeilijk vergelijken met koersen en ook een fatsoenlijke basisconditie is een must. Waar ik nu niet verder kom dan 3u à 4u/week sporten, moet ik dat flink beginnen opdrijven om terug de goeie conditie te pakken te krijgen.
Na 4 ronden er af gewaaid, bij de +45ers niet kunnen aanpikken maar in het groepje van de gelosten er dan toch nog een goed sprintje uit te kunnen persen om toch nog net achter de Fili te kunnen eindigen...

Anoniem zei

Blijven trainen Bartje!
Ouwe Joris die weet hoe t voelt

Bart Cannondale zei

Ken

inderdaad, ik hebtrouwens nog aan jou denken toen ik uit de waaier waaide...