zondag, juli 24, 2011

Ironman Frankfurt

Ironman Frankfurt (3,8 - 180 - 42)
1. Faris Al-Sultan 8u13'50
2. Jan Raphael - 8u19'31
3. Michael Göhner - 8u20'26
...
81. Kris Vermeiren - 9u26'33 (1u01-4u57-3u18)
...
????.

Als ik het één en ander goed bekijk, zou dat slot voor Hawaï binnen moeten zijn! Gefeliciteerd alvast met de tijd Kris, super!

16 opmerkingen:

KaDee zei

Dikke duim, ne kus van de juf en een bank vooruit met een pluim in je... Puik werk makker!

Pieter zei

Staan daar dan nog banken, denk dat em al bij de juf op de schoot zit.

Knap gedaan Kris!

geert zei

goe bezig kriske!

Anoniem zei

Dit is een waanzinnige topprestatie.

Peter Aertsen

Koen VV zei

Proficiat Kris met deze prachtprestatie en alvast veel geluk gewenst voor HAWAI !!

Anoniem zei

Een FATter naar Hawaii, jawadde! Een prestatie waar je heel fier op mag zijn Kriske. Wij tellen mee af naar de start!
Grts
Ouwe Joris

Anoniem zei

Bangelijke prestatie Kris!!!

JH

Anoniem zei

proficiat Kris.
RS

geert lauryssen zei

sjiek gedaan kris,op naar hawaii !!!!!

Kavee zei

Verslag IM Frankfurt 2011!

We waren op woensdag al naar Frankfurt vertrokken om ons aan te passen aan het leven op een camping en ook goed voorbereid aan mijn uitdaging te kunnen beginnen!
Op donderdag en vrijdag kwamen men supporters aan en zo waren we voltallig toen ook ons moeder nog arriveerde op zaterdag!Ik had op donderdag men nr gaan afhalen in Frankfurt stad ( onze camping was daar ongeveer 6km vandaan) en was meteen verbaasd wat een organisatie er achter zo'n IM gaat! Zaterdag mijne fiets naar de start gedaan en toen kon de stress beginnen. Ik had afgesproken met men begeleiders dat we om 4u zouden opstaan om dan om 4u45 te vertrekken naar de start die op ongeveer 1u (metro + schuttlebus) van onze campingplaats lag. Men begeleiders waren Hilde, Ben en Pieter Quirijnen, Joris Bogaerts en Erik Ooms die laatste twee hadden nog nooit een triatlon van dichtbij gezien!!De andere ( vrouwen van en 13 kinderen + ons moeder) zouden me aan moedigen van aan het parcour! Ik kan u beloven ; ge hoeft gene triatlon gezien te hebben om er VOLLEDIG in op te gaan, zoals men begeleiders die dag!Het was nog droog toen ik me naar de zwemstart bevond en toen ik mene garmin opzette weigerde die dienst. Batterij leeg!!! Alles tot in de details voorbereid en dan dit. Niks aan te doen en dan maar zonder , het moest! Ik was op tijd aan het water en was aan het inzwemmen toen ze de pro's en 400 age groupers lieten vertrekken 15 min voor onze massa start! Indrukwekkend was de massa zwemmers die zich kwam aanbieden voor de start! Ik heb geprobeerd van er zo kalm mogelijk bij te blijven . Een zwaar kanon schot werd gelost en weg waren we. De eerste 100m goed doorgezwommen en omdat ik vrij ver van voor hing kon ik direkt en beetje ruimte opzoeken en een goei ritme zoeken. Na 2.1km moesten we even uit het water en daar riep Hilde me toe dat ik goed mee vooraan zat. Terug erin dan voor nog een ronde van 1.7km en daarin kon ik het tempo goed behouden zonder me te forceren. Eens uit het water riepen Joris en Erik me toe "1u gezwommen" en dat deed al direkt deugd. Men wissel ging wel traag omdat ik graag een thermo truitje onder men pakje aandeed.(ze voorspelde tss13 en 16° en ook regen).Het was ondertussen al beginnen regenen en ik was blij met men thermo truitje. De fiets op en hier zou ik graag terug af zijn binnen de 5u. Ik had vernomen dat het fietsparcours redelijk plat was maar dit was echt niet het geval! (1000hm op 180km) De eerste 90km vlogen werkelijk voorbij en men lange trainingsritten begonnen te renderen. De 2de tour begonnen en het stopte voor een u met regenen wat voor het eerst voor droge wegen zorgde. Het laatste u terug regen en zeer veel wind op kop en dan is 20km nog lang.Begeleiders Ben en Pieter stonden onderweg om me aan te moedigen en dat heeft echt geholpen om door te zetten!(Verslag kan niet in 1 bericht, zie vervolg)

Kavee zei

Vervolg:
Van de fiets 4u57 en dus binnen de 5u en wat belangrijker was op het loopparcours stonden men supporters!! Ik keek er echt naar uit! Uit de wisseltent de rode loper op om men eerste van 4 ronden aan te vatten. Ik was nog geen 300m ver of ik zag ze al staan en geloof me, dat geeft kracht. Ik had het plan elke 5km een gelleke te pakken en voor de rest alleen water te drinken. Ondertussen hadden men begeleiders zich verspreid over het loop parcours en Ben gaf me elke ronde 2 gels. Omdat ik geen weet had van tempo of tijd vroeg ik regelmatig aan andere triatleten hoe snel ze liepen . Het gevoel was supergoed en dat wilde ik zo houden . De man met de hamer had zeer veel werk met de andere triatleten en zag mij niet lopen. Elke ronde werd ik vooruit gestuwd door de supporters en men begeleiders Joris en Erik begonnen zich al te verplaatsten om meer te kunnen supporteren en tussentijden door te geven.Tussen km 32 en 37 had de man met de hamer me toch gevonden maar de aanmoedigingen waren sterker en men gedachten gingen terug naar de laatste twee jaar en dat gaf me de kracht om niet te verzwakken. De laatste km deden zo'n pijn, maar toch ook een geweldig gevoel vol emotie ...! Dan zo'n aankomst; Ok ik had er voor geleefd en veel voor gelaten, maar je kunt het gevoel niet beschrijven als je over die rode loper de laatste 100m loopt. De krampen schoten me om de oren van de emotie en geluk.
9u26min33sec en 10de plaats in mijn categorie en 81 overal. Ik had dit nooit gekunnen zonder het begrip en de hulp van men vrouwke die ik zeer dankbaar ben voor de kans die ze me heeft gegeven dit te kunnen doen!!! Die 10de plaats gaf me ook ineens startrecht op het WK ironman Hawaii op 8 oktober. Ook wil ik men supporters en begeleiders allemaal bedanken !! de massale succes sms'jes waren een grote steun!
Iron Kavee

Anoniem zei

kris met petje gaat weeral af.

STERKE BEIRE DIE VAN VERMEIRE ;-)

de fleer

Anoniem zei

Dikke proficiat Kris voor uw enorme prestatie! Elke ronde ging uw duimpje weer naar omhoog alsof het allemaal vanzelf ging. Hawaii maak plaats want er komt een grote mijnheer aan.

SB-PRINTING zei

Knappe prestatie kris. Waar een wil is, is een weg.
Hop naar het volgende

Koenvd zei

Sterk, Kris !
Veel succes in Hawaii ! Ik wou da'k mee kon om te supporteren.

Maarten zei

Ja Kris, daar doe ik mijn petje voor af. Dikke proficiat en nu met volle goesting aan de voorbereiding van 8 oktober beginnen. De datum staat al in 't vet in de agenda van menig FATTERS. Onze steun is die dag bij jouw in Hawaï.