vrijdag, juli 08, 2011

Koers Neervenkermis

Koers Neervenkermis Dames
1. Sofie Smout
2. Ils Aernouts
3. Gonny Brughmans
4. Tinne Braspennincx
5. Kathleen Brughmans

Koers Neervenkermis Kids
1. Matthys Palinckx
2. Robbe Vermeiren
3. Senne Vermeiren

Koers Neervenkermis +40jarigen
1. Patrick Van Deuren
2. Jan Verheyden
3. Koen Verboven
...
9. Patrick Palinckx
11. Peter Vermeiren
...
22. Frank Anthonissen

Koers Neervenkermis -40jarigen
1. Dieter Jacobs
2. Kris Vermeiren
3. Mike Van Aken
...
5. Jeroen Haest
6. Roland Schouwenaars
10. Rob Van den Muysenbergh
14. Kris Driessens
15. Bart Anthonissen
17. Stijn Bogaerts
22. Ken Joris
26. Steven Krijnen
28. Filip Vermeiren
29. Dave Van Hasselt
36. Koen Van Velthoven
43. Koen Van Dijck 
45. Raf Van Looveren
...
47. Koen Filipsen

Met 20 FATters aan de start van de koersen van het Neerven mogen we weeral spreken van een geslaagd evenement! Spijtig dat Kris niet kon winnen, maar zijn form is goed, dat staat vast!

3 opmerkingen:

KaDee zei

Weeral content dat 'k nog eens een wedstrijdje mee kon doen tussen nen hoop andere FATters. Over mijn wedstrijd ben ik ook best tevreden. Spijtig dat er ook dit jaar één te sterke tegenstander tussenzat. En zoals gebruikelijk, als laatste coureur den aprés afgesloten (omdat de bonnekes aan de kassa op waren). Straatloop straks...mmaaa.. ik weet het nog niet of ik ga meedoen. Wat ik wel weet is dat ze goed zullen moeten zijn, willen ze de Koen VD kloppen vandaag!!

Kavee zei

Ere wie ere toekomt , den Dieter Jakobs was gisteren den beste en ook verdiende winnaar!! Aan den uitslag te zien toch ook en sterke prestatie van alle Fatters! Ik lag op tijd in men beddeke en zal dat vandaag weer doen! tuurlijk eerst de stratenloop mee doen maar niet vollen bak omdat dat nu niet meer hoeft! alles voor IM Franfurt!Zondag ga ik nog eens pittig op den tt-fiets voor en 6u en dan begin ik stillekes af te bouwen voor den 24ste! Iedereen veel succes straks en ik deel de mening van Kadee over de Koen VD.

Anoniem zei

Gisteren een beresterke Kris V. gezien! Duidelijk de beste FatFietser op dit moment. Geklopt worden door Dieter J. op de meet is zeker geen schande. Voor de rest viel me vooral ook Kris D. op die veel werk heeft verricht in de tweede groep (zou naar het schijnt een gemarineerd (lees gekneust)ribbeke hebben, maar daar heb ik ni veel van gemerkt). Ook Roland S. was na een week zwijnen in CenterParcs ook weer op de afspraak en zit nog op schema voor de najaarsklassiekers (Vel,HK,Veussel enz)
Koen VD heeft er gisteren idd een familiefietszoektocht van gemaakt om vandaag gewoon verschroeiend uit te pakken in de stratenloop...

JH
JH