zondag, oktober 30, 2011

Achtkamp # dag 2

Achtkamp # klassement - seniors
1. Joren Hendricxk - 11ptn
2. Dave Frans - 19ptn
3. Wouter Vander Mast - 30ptn
...
13. Jan De Henau - 61ptn
14. Maarten Joris - 65ptn
15. Alexander Appels - 70ptn
32. Benny Nysen - 123ptn
37. Evert Thys - 134ptn
44. Dries Van Velthoven - 147ptn
49. Simon Leterme - 157ptn
58. Koen Van Velthoven - 170ptn
85. Joris Vrints - 226ptn
...
104. Pieter 't Hart - 306ptn

Achtkamp # klassement - dames
1. Meggie Beeumen - 12ptn
2. Carmen Louviaux - 13ptn
3. Merel Folens - 15ptn
...
18. Els Van Deun - 60ptn

***


Achtkamp # verspringen - seniors
1. Joren Hendrickx - 6m83
2. Sam Leyssens - 6m24
3. Lenny Van Schevensteen - 6m11
...
22. Maarten Joris - 5m40
26. Alexander Appels - 5m29
29. Jan De Henau - 5m20
31. Benny Nysen - 5m16
33. Evert Thys - 5m07
45. Koen Van Velthoven - 4m90
50. Dries Van Velthoven - 4m76
51. Simon Leterme - 4m72
94. Joris Vrints - opg
...
95. Mattias Van Nimmen - afw

Achtkamp # verspringen - dames
1. Merel Folens - 4m95
2. Carmen Louviaux - 4m54
3. Meggie Van Beeumen - 4m48
...
16. Ann Wens - afw


***


Achtkamp # 200m - seniors
1. Joren Hendrickx - 22'16
2. Sam Leyssens - 23'17
3. Dave Frans - 24'11
...
22. Maarten Joris - 25'67
27. Alexander Appels - 26'01
30. Jan De Henau - 26'09
40. Dries Van Velthoven - 26'39
45. Benny Nysen - 26'71
62. Koen Van Velthoven - 27'40
70. Simon Leterme - 28'54
93. Evert Thys - opg
93. Joris Vrints - opg
...
96. Matthias Van Nimmen - afw

Achtkamp # 200m - dames
1. Merel Folens - 27'57
2. Carmen Louviaux - 28'12
3. Meggie Van Beeumen - 28'46
...
16. Ann Wens - afw

14 opmerkingen:

Maarten zei

Poging 2: Iets korter verslag omdat het vorige verloren is gegaan!
- Vandaag de proeven waarvan je het gevoel hebt dat je altijd beter kan. Volgend jaar beter dus :-)
- Vandaag weer wat stress gehad doordat ik laat op 't werk kon vertrekken. 8kamp zonder stressmoment = niks voor de RAKET
- Vandaag staat 't vrouwke van TomVdB op nr.1 in de 62ste winterspelen.
- Vandaag een offday voor onze kopman, wat maakt dat ik 4 punten achter hem sta. Dat zijn er volgende week weer meer hoor.
- Vandaag twee belangrijke waarde zien uitvallen (Evert en Joris soigneer jezelf en volgende week weer knallen)
- Vandaag de gebroeders een geweldig onderling duel weten te betwisten. Het zal er nog om spannen.

GO T-FAT GO! Alles kan nog. We gaan er voor...

Piet zei

Goe bezig raketje!! ge ga just op top zen voor ons duoke.
Aan alle T-Fatters goe bezig mannen

Evert zei

Atletiek vandaag! De proeven waar ik vroeger dol op was. Ik kijk er steeds naar uit.
Vandaag mocht ik vroeg aantreden omdat ik later naar een feest zou gaan. Dus met de eerste reeks verspringen. Had meer dan een half uur opgewarmd. We mochten vijf minuten inspringen en Tom VDB hielp even bij het uitkomen aan de balk. Telkens had ik andere springverhoudingen. Op voorhand even op trainen had me beter uitgekomen peins ik.
Dan de eerste sprong, direct nul! Kwam ook ineens met foute voet aan afstootbalk. Iets anders proberen dus. Tweede sprong op save en dan 5.07 gehaald. De derde wou ik beter, dus alles of niks. Niks dus....nog een nul. het was anders rond de 5.50 zeiden ze aan de kant. "maar als" telt niet natuurlijk. Zoals Maarten zei, je denkt steeds dat het beter kan, en gelijk heeft hij.
Een kwartier later zou ik ook al mogen spurten voor mijn 200m om nadien naar het feest te kunnen. Snel naar de overkant van de piste voor nog even warm te houden, een paar versnellingskes te doen, en klaar was ik. Nog twee voor mij zeiden ze, dus ik nog eens een laatste startje oefenen en pats, de hamstring werkt tegen. Man da doet zeer. Is het nu een kramp, verekking of een scheurtje? Direct kreeg ik ijs van Jan(de kopman) aangeboden! jammer,jammer, jammer, kwas zo goed begonnen.
Nu is het zondagavond en het is nog eens zo erg geworden. Pijn niet te houden. Ik ga maandag even langs dokter en eventueel opt werkt even verder laten bekijken wat de schade is. Ik bekijk het positief en hoop volgende week terug punten te pakken op de tijdrit, maar dan moet ik goed kunnen herstellen. Anders blijf ik langs de kant. Maar 1 voor allen, allen voor T-Fat! hopelijk tot volgende zondag!

ET

Dries VV zei

2 korte proeven op de tweede dag: vooraf stilletjes gehoopt op een 3-0 tussenstand voor het onderlinge duel met onze Koen. Helaas.
Bij het verspringen een duidelijke beginnersfout gemaakt door niet goed te weten/af te passen waar ik moest starten met de aanloop. Gevolg: 3 maal met de foute voet afgestoten en volgens de mannen aan de zijlijn met nog een 20-tal cm over voor de balk. Hier zat zeker meer in! Volgende keer beter.
200m was wel oké. Tijdens onze eerste training met T-FAT had ik een goede 27s op de 200m, lager moest dus mogelijk zijn in een wedstrijd. Met 26'39 tevreden voor een eerste keer!
Onderlinge stand Koen-Dries staat nu op 1-2, maar nu komen Koen z'n proeven eraan..
Evert en Joris, hopelijk kunnen jullie deze week goed herstellen zodat er volgende zondag weer geknald kan worden met het volledige T-FAT!!

Jan De Henau zei

Jan de 'kopman' heeft gefaald! Een dik kruis over het eindpodium... Jammer maar helaas, het zal wel snel oktober 2012 zijn zeker en zoals de spreuk zegt, volgend jaar beter. De positieve kant dan... We staan met drie T-Fat kopmannen zij aan zij en dat zal plezant worden volgende week. Misschien kunnen we er wel een ploegentijdrit van maken. Alvast nog eens nen dikke proficiat voor alle andere T-Fat'ters!!! De Maarten blijft maar presteren en dit terwijl hij zelfs bijna niet meer wou meedoen! Den Alexander...hoopte bij de eerste 30 te geraken en staat nu 15de...begint nogal hard op nen Jurgen Van den Broek-move te trekken! Dries en Koen halen al wel héél goei resultaten in hun 'probeerjaar' zoals ze zelf zeggen. De Simon staat dik aan kop in het klassement met wegingsfactor van de trainingsuren en Benny haalt als fietser wel heel goei punten in de atletiekproeven. Joris en Evert, dikke dikke pech maar mits voldoende vrouwelijke zorgen, komt dat wel in orde tegen volgend weekend. Hopelijk geraken we dan terug op het podium in het ploegenklassement. Ahja, waarom heeft er nog niemand iets gezegd van onze vrouwelijke T-Fat'ster??? Ik wist er niks van tot ik ze op het podium zag staan met een schoon tenuke aan! Petje af, numero uno, een topvrouw hebben we al zeker!

PVR de wijze veteraan zei

Knap werk van De Raket en van Alexander, zeer verdienstelijk van de broers Van Velthoven, pech voor Evert en Joris. En kopman Jan, een ereplaats zit er zeker nog in, al zal het, door het hoog niveau van de tegenstanders, knokken worden voor een podiumplaats.

Koen VV zei

Verspringen en 200 meter : weer twee totaal nieuwe disciplines voor ondergetekende. Dries en ik kwamen nog maar net aan of ik mocht al aan de slag voor het verspringen (nog een gevolg van mn slecht tijdrit van vorige week). Verspringen ging redelijk, en content met 4,90m. De 200 meter dan, eerst goed opgewarmd want er waren er al 2 uitgevallen met blessures. Start en direct alles gegeven, goed door de bocht maar dan nog 100 m alles geven; de laatste meters viel ik wat stil... hier verloor ik het van de jongste VV. Volgende week tijdrit, dit moet me normaal meer liggen dan die explosieve nummers of hoop ik dit alleen maar... het antwoord volgende week op het militair domein. Jan en Maarten strijden zij aan zij, met lex vlak in de buurt. Daarachter zullen Simon, Dries en ik moeten strijden voor het ploegenklassement, al hoop ik dat de andere natuurlijk terugkeren uit blessure!
En bij de Dames : T-Fatster Meggie op 1!!!

Anoniem zei

Achtkamp is pas gedaan op zondagmiddag 27 nov. Vraag maar eens aan Driessens die geloof ik 13 punten achterstond voor de cyclocross en de achtkamp met 1 puntje verloor denk ik. Dus blijven strijden Jan!! En geruggesteund door een paar zeer sterke ploegmaten moet dat eindpodium haalbaar zijn. Zondag winnen en hopla, ge zijt terug vertrokken.

Tot zondag
Steven

Maarten zei

That's the spirit Steven!

Ik kan het ni genoeg zeggen:
GO T-FAT GO

Anoniem zei

Ja wadde, wat een bende diejen T-Fat. We zullen het maar 'kinderziekten' noemen zeker?! Maar we zijn goe bezig en dit weekend kunnen we die loopploegskes misschien uit den top 3 wippen. Ik dacht, ik ga mij ook eens op het terrein van de kris wagen en wat tips geven.
1. Goede opwarming! Hoe korter de tijdrit, hoe langer de opwarming! Die opwarming is niet alleen om blessures te vermijden maar het verhoogt ook de prestaties enorm! Warme spieren werken beter dus ik zou minstens een half uurtje opwarmen met een paar versnellingskes.
2. Parcours verkennen. Tussen 10u40 en 10u45 mag er één toertje verkend worden dus, zie dat je op tijd bent en klaarstaat aan de start, dan kunnen we met de bende een toerke rijden
3. Ni te stevig vertrekken. Zo snel mogelijk in een goei tempo vertrekken en als de kilometric een snelheid aanduid die ge anders nooit ziet staan, vertragen! Als ge het tweede deel nog kunt, dan kunde een trapke bijgeven :P
That's it! Gaan met die banaan T-Fat! Ik ben de moed alvast nog niet verloren!

Jan De Henau zei

Ja wadde, wat een bende diejen T-Fat. We zullen het maar 'kinderziekten' noemen zeker?! Maar we zijn goe bezig en dit weekend kunnen we die loopploegskes misschien uit den top 3 wippen. Ik dacht, ik ga mij ook eens op het terrein van de kris wagen en wat tips geven.
1. Goede opwarming! Hoe korter de tijdrit, hoe langer de opwarming! Die opwarming is niet alleen om blessures te vermijden maar het verhoogt ook de prestaties enorm! Warme spieren werken beter dus ik zou minstens een half uurtje opwarmen met een paar versnellingskes.
2. Parcours verkennen. Tussen 10u40 en 10u45 mag er één toertje verkend worden dus, zie dat je op tijd bent en klaarstaat aan de start, dan kunnen we met de bende een toerke rijden
3. Ni te stevig vertrekken. Zo snel mogelijk in een goei tempo vertrekken en als de kilometric een snelheid aanduid die ge anders nooit ziet staan, vertragen! Als ge het tweede deel nog kunt, dan kunde een trapke bijgeven :P
That's it! Gaan met die banaan T-Fat! Ik ben de moed alvast nog niet verloren!

PVR zei

Uit sympathie voor T-Fat de volgende tip van een oude krijger. Verken, zoals Jan zegt, zeker het parcours om 10u45, maar doe dit ALLEEN. Anders ben je toch waarschijnlijk een uitleg aan 't doen, en neem je het parcours niet zo in je op :-)
En niet te groot trappen tijdens de tijdrit ;-)

Anoniem zei

Het enige dat ik hierop nog kan zegggen is dat de tijdrit gewonnen wordt wind tegen en laatste stuk voor 2de 180° bocht(licht bergop), wind mee kan iedereen hard rijden. Veel succes in ieder geval Fatters!

Groet
Steven

Jan De Henau zei

Daar zal de tijdrit gewonnen...of verloren worden! :o) Ik heb er alvast zin in, heb iets recht te zetten! En Paul, ge moet erin geloven, vorig jaar scheelde het niet zoveel dus...als den dirk iets slechter is, dan is hij te pakken! Iedereen alvast succes en maar hopen op recordweer! :o)