zondag, oktober 23, 2011

Duatlon Ravels - duo's

Duatlon Ravels - duo's
1. Hel Team - 1u17'15
2. Jemsz - 1u17'39
3. L en W - 1u20'04
...
18. Team FAT - 1u25'39
...
65. GVP - 1u51'00

Benny C en Dieter Verschueren vormden het FAT-duo is deze ongetwijfeld mooie wedstrijd! Mooie plaats trouwens Benny!

1 opmerking:

Anoniem zei

Een goei maand geleden kwam volgende mail binnen via 2 Beerse topatleten: "ik heb U ingeschreven voor RBR Ravels, solo" werd ik hier efkes wakker geschud! Ne goeie raad ooit gekregen, maar nooit eerder opgevolgd: altijd trainen waar ge 't slechtste in zijt dus ben ik dan maar ne keer of 2 in de week beginnen lopen, totdat onze 3e kompaan de solo niet zag zitten en we dan met 2 duo's het onderling duel gingen betwisten. Ikzelf met hardloper Dieter Verschueren en triatleet in spe Bo Peeraer samen met snelfietser Mars Vervloet (A-divisie ATBcross & ATBkempen).
Na een korte maar krachtige nacht (dankuwel PaPa voor het spetterend feestje) met z'n allen samen richting Ravels vertrokken.
Dankzij Dieter kon ik ook eens van voor in ne wedstrijd meestrijden (merci Diet), hij lanceerde mij als 5e, zo hevig als ne kleine op de kermis was ik vertrokken. Na een halve toer ging ik wat te hevig in een haakse bocht en daar lag den deze op een gravelpadje. Toch even van geschrokken en 't kopke toch maar toegelaten om wa meer mee te beslissen in m'ne rijstijl. Niet veel later kwamen de 1e snelle mannen voorbij. Toen rechstreeks concurrent Mars in ronde 2 kwam voorbijgestoven, extra getracht m'n wagonneke aan te pikken. Toen hij een paar 100m's verder, samen met nog ene van hetzelfde kaliber, het tempo nog wat opvoerde moest ik deze 2 TGV's laten rijden. Forceren op deze technische omloop zou enkel maar aanleiding zijn voor meer fouten, dus toch maar terug op eigen tempo het wedstrijdje uitgereden.
Dieter heeft nog een paar plekken kunnen goe maken, maar de top10 was voor het ander duo.
Merci Kris voor de aanmoediging, 't was puffen maar ook ontzettend genieten van deze goed georganiseerde wedstrijd met een prachtig parcours.

Benny