zondag, december 18, 2011

Cyclocross Galder #wbvc

Cyclcross Galder #wbvc -44j
1. Joep van Gennip
2. Alain Van der Velde
3. Jerry Kallenfels
...
4. Rob Van den Muysenbergh
10. Kris Driessens
20. Steven Krijnen
34. Stijn Bogaerts
...
55. Mark de Vos

Ik denk dat alle cyclocrossers tevreden de kerstvakantie kunnen ingaan!

2 opmerkingen:

KaDee zei

De laatste cross van 't jaar, daar wou ik toch ook weer bij zijn. De kids voor een paar her en der gedropt en na de laatste regenbui van de namiddag trokken we de grens over. Tijdens de verkenning van 't nieuwe parcours was het al duidelijk dat het écht iets voor krachtpatsers zou worden en er zo goed als geen technische stroken waren. Op de 2 kleine bultjes en een vettig slijkstuk was het even opletten maar voor de rest was het stoempen op het zuigende witte zand rondom het Galderse Meer. Ook bij de start mochten we weer achteraan plaatsvatten en het gefriemel naar voren kon weer beginnen. Na een paar rondes reed ik ongeveer op 15de positie en had de koplopers nog altijd in 't vizier maar toen moest ik even bekomen van de al geleverde inspanningen. Kop van de wedstrijd met Rob verdween uit beeld terwijl ik mijn rug al even moest rekken. Tijdens de laatste rondes kon ik toch nog een paar plaatsen opschuiven en kwam ik ook een zwoegende Stijn tegen. Voor mij zat er vandaag niet veel meer in en was dan ook content. De Rob baalde aan de finish met zijn vierde plaats (tja, als je de laatste weken gewoon bent om te winnen..misschien zat het feestje in de voetbalcantine er toch voor iets tussen?) Niet alleen de veldritkalender maar ook de veldloop-, voetbal- en zelfs de FATkalender is leeg voor 2011...hoog tijd om het FAT-eindklassement op te maken. Ik zie jullie ergens aan den toog!!

Robke zei

Een vierde plaats vandaag en meer zat er niet echt in. Voor deze laatste cross bij de WBVC mochten enkel de klassementsrenners vooraan starten zodat de grijze FAT-bende gezamelijk achteraan mochten plaatsnemen. In de start al bijna op mijn bakkes door het gefriemel en zo ongeveer als 25 a 30 ste gedraaid.
Redelijk kunnen opschuiven richting de koplopers en zelfs de aansluiting gemaakt. Het viel niet echt stil vooraan en werd gewaar dat mijne motor wa pruttelde.
De cross van Essen(als toeschouwer) & een nachtje pinte pakke in de kantien zullen hier wel voor iets tussen zitten. Kon da extra beetje power da ge in Galder nodig hebt niet vinden dus een terechte vierde plaats.
Kadee, de winterslaap is nog niet begonnen voor mij. Komend weekend nog cross in de Vlaanders waar ik toch minstens één keer naar toe rij en LAST BUT NOT LEAST zoals afgesproken; dinsdag 27 december om 15 u op de cross van Loenhout: "The battle of Loenhout". Afgesproken na het donderdagavondfietsen & een aantal trappisten....

Grtz,
da Muis