zaterdag, december 22, 2012

Cyclocross Gilze-Rijen #vijfeiken

Cyclocross Gilze-Rijen #vijfeiken
Categorie A
1. H. Van den Bogaert
2. B. van Osdorp
3. B. Jacobs
...
4. K. Driessens
...
DNF. R. Van den Muysenbergh

2 opmerkingen:

KaDee zei

Kou, regen, slijk, plassen,... niet écht weer om buiten te spelen maar ik had vorige week al halveling afgesproken met de Rob om Rijen nog een onveilig te maken. Dus inpakken en wegwezen. Een poging gedaan om op te warmen maar dat lukte niet echt goed. De rob heeft helemaal niet opgewarmd.. hij heeft ons zelf een paar minuten doen wachten aan de start omdat hij te laat was. Als 2de het veld ingedraaid maar al gauw kwam de uiteindelijke winnaar er al over gevlogen. Ik kan niet aan pikken en moest de eerste 2 laten rijden. Nen toer later kwam sneltrein Rob met nog ene in zijn zog ook gepasseerd. Mijne rug pruttelde vandege tegen en was gedoemd op mijn eigen tempo verder te rijden. Even later zag ik Rob met een kapotte derailleur lang de kant staan. halfweg koers waren de eerst drie uit het visier verdwenen en achter mij gaapte ook een leegte. Als een verkleunde, eenzame Remie de cross uitgereden. Tesamen met buurmannen Stanny en Stef in de cantine nog even een stuk van de eindhuldiging aanschouwd. Op de terugweg moest ik nog denken: "Je zal met z'n weer maar meer dan 100km moeten fietsen". Veel suc6 aan de Hel deelnemers. Enheu..een KaWee-ke is volgens mij geen overbodige luxe!

Robke zei

Ja klote, dat was me het middagje wel. Onderweg naar Rijje een accident gebeurd op de autostrade en zo heel laat toegekomen, om precies te zijn 15.11 u. De cross start om 15.15 u. Vliegensvlug me omgepelst en hop opt fietske naar de start. Iedereen stond reeds klaar en zo kon ik toch nog mee vertrekken. Mezelf de eerste twee ronden geprobeerd wat op te warmen en door mijnen eerste adem te komen. Ronde drie tempo opgedreven en zo reed ik de Kadee voorbij op plaats drie. Het gevoel was nog niet zo slecht maar nen halve ronde verder nen tak in mijn wiel en met het doortrappen derailleur naar de sjenoe en pad afgebroken. Einde wedstrijd, frustratie, kou, g*dverdoeme...
De beentjes voelde beter dan de laatste weken dus spijtig dat ik de cross niet kon uitrijden, maandag herkansing in Boxtel bij de KNWU.
Aan alle HEL-Fatters veel suc6, de HEL gaat zijn naam alle eer aan doen vermoed ik.

Grtz,
mudmouse