maandag, oktober 13, 2014

Kermisloop Putte

Kermisloop Putte
10km
1. Nick Van Peborgh - 29min23
2. Jan Adriaensen - 30min27
3. Manuel De Backer - 30min38
...
15. Maarten Joris - 35min45
17. Stef Anthonissen - 36min06
...
468. ???

5 opmerkingen:

Unknown zei

Eens efkes testen hoe het zit met het loopvermogen. Met de schoonbroer en diens vriendin afgezakt naar Putte om 10km te lopen/joggen. Na de sterke Peer heb ik welgeteld 5 keer mijn loopschoenen aangetrokken. 's Middags nog 40km interval gefiets. De benen waren dus al een beetje moe. Tijl heb ik slechts 200 meter kunnen volgen. Die was duidelijk ni van plan om stil te vallen.
Stef was meer mijne meug. Ik moest hem even laten gaan na een snelle start, maar in ronde twee kwam ik dichterbij. Ronde 3 liepen we een tijdje samen en dan kwam mijn motor op gang om nog een klein verschilleke te maken.
Tevreden over het eindresultaat. Wel het gevoel dat er nog progressie/ snelheidsverbetering mogelijk is. Dus in de winter zaaien en hopelijk in 2015 oogsten.

BTW: Fantastische sfeer op en rond het parcour! Echt een aanrader.

KaDee zei

Toch weer straffe tijden voor mannen met fietsbenen. Goed bezig! Als het enigszins uitkomt, ben ik volgend jaar ook van de partij.

FILI zei

strakke tijden van sterke beren,
proficiat!!

Stefke zei

Van voorgaande jaren wist ik dat het daar heel leuk lopen was met veel volk en sfeer.
Na het werk snel snel vertrokken onderweg 2 peperkoeken gegeten. Ingeschreven en de straat in en uit gelopen voor de opwarming.
Bij de start drek de spurt genomen naar Maarten. En eventjes 2man proberen te volgen. Ik voelden na de eerste ronde dat het toch wat te snel ging en schakelde over naar mijn eigen tempo. Zag dat Maarten beetje bij beetje terug kwam. Daarna even samengelopen maar heb hem dan toch verstandig laten gaan. Heb nog succes gewenst en meter per meter vertrok hij. De laatste ronde kwam ik er toch terug boven op. Zeer tevreden over de meet gekomen. Zonder veel voorbereiding in het lopen (2 keer 5km na Sterke peer).
Eens thuis aangekomen al helemaal verstijfd toch even de straat van begin tot eind los gelopen. 2dagen later voel ik het toch nog. Dan toch ietsje te lang geleden.

Grtjes Stefke

Bart zei

Allebei natuurtalenten als ge da kunt 'zonder training'!