zondag, oktober 26, 2014

MTB De Mosten #vdn

MTB De Mosten #vdn
-40jaar
1. Christophe Smits
2. Bart Boekmans
3. Marcel Vervloet
...
7. Bart Anthonissen
8. Dirk Van Dyck
10. Stijn Bogaerts
11. Benny Carvers
14. Ken Joris
15. Roland Schouwenaars
...
25. Harold Daemen

+40jaar
1. Danny Sleeckx
2. Kris Driessens
3. Pascal De Kort
...
11. Peter Willemsen
12. Ben Verhoeven
16. Kurt Martens
17. Patrick Paelinckx
...
25. Marc Van Ostaeyen

4 opmerkingen:

Robke zei

Mooie uitslagen van de zwart/grijze armada!
Zelf had ik wekenlang uitgekeken naar de passage in de Mosten (wilde ook de MTB meepikken) maar zaterdagnacht smoorziek worden strooide roet in het eten. Iets slecht gegeten vrees ik, want vandaag al even vrolijk terug gaan werken. Binnen een par weken herkansing.

Grtz,
Spouwmouse

KaDee zei

´t Was weer een mooie delegatie FATters daar in de mosten. Ploegenklassement hebben we vollgens mij allesinds gewonnen. Eerst genieten van de strijd bij de jonge garde. Dan zelf het goede voorbeeld proberen geven aan je opvolgers. Daarna genieten van de fietsprestaties van je grootste supporters. Napraten met heel de bende in de cantine hoort er natuurlijk ook bij. De zondagmiddag vertoeven op de schaatspiste van Turnhout, precies of we hadden ze afgehuurd tesamen met fam Carvers en Van Dyck, was de kers op deze topzondag. Zo´n mogen er nog meer komen.

Bart zei

Inderdaad, leuk om zoveel FAT-volk te zien.

Over mijn eigen prestatie was ik ook tevreden. Maar in de wedstrijd deed het zeer om plaats vijf te moeten afgeven. Het ging gewoon te hard vooraan en ik kon het hoge tempo niet aan.

Ik moet eerlijk zeggen, het was een doel op zich om Dirk nog eens te kloppen, al een heel jaar een doel!

Op naar de volgende!

Anoniem zei

We waren inderdaad met velen. Na enkele bochten zaten alle -40 FATers wiel in wiel. Dat had een mooie foto geweest.

Omdat bij mezelf de aanloop wat minder was (dankzij de stevige bruiloft van Philip en Ilse op vrijdagavond was ik heel de zaterdag groggy), wist ik niet wat ik waard was. Heb de eerste ronden gedoseerd en toen bleek dat het tempo best OK was. Stijn kon ik terug halen, Bart was te snel want hij liep elke ronde verder uit. Het is je gegund Bart, maar ik ga toch proberen links en rechts een donderdagavond mee te pikken, zodat we hopelijk de rollen volgende keer terug omdraaien.

ps: van zot doen op schaatsen, kun je je heup goe zeer doen

gr Dirk