zondag, november 30, 2014

Achtkamp veldrijden #dag6

Achtkamp veldrijden #dag6
1. Stefan Van Aelst
2. Alfdan De Decker
3. Wouter Van der Mast
...
13. Maarten Joris
...
96. Lawrence Van de Pontseele

Eindstand
1. Wouter Vander Mast - 46ptn
2. Stefan Van Aelst - 74ptn
3. Joachim Naulaerts - 76ptn
...
8. Maarten Joris - 170ptn
...
100. Bjorn Monstrey - 774ptn

6 opmerkingen:

Nore & Bart zei

Voilà, Nore heeft haar eerste wedstrijd overleeft! Ze was er helemaal klaar voor en had had mijn FAT-vest al aangedaan.

Maarten moest vooral enkele concurrenten in de gaten houden om zijn top tien plaats te handhaven. Tijdens de wedstrijd van de vrouwen had ik opgemerkt dat het er snel bijlag, weinig selectief, als hadden de grote favorieten al snel een gaatje.

Maarten, met verstopte luchtwegen, deed het goed en bleef telkens bij de eerste 15, met zekerheid van behoud van zijn top tien plaats.

Puur op karakter, maar zo kennen we hem bleef hij geven tot de laatste ronde. Dikke proficiat Maarten met jouw knappe plaats in de eindstand!

KaDee zei

Wel grappig dat jij met dezelfde Chiro-mannen (Dimmen en Bart)de strijd aangaat dan ik destijds. Goe gedaan, makker!

Anoniem zei

Knappe prestatie Martino, achtste tussen al die klappers! Nog een beetje met de kogel oefenen en de top 5 is binnen bereik

IK

PVR zei

Raket, proficiat met je achtste plaats. Knap!

Robke zei

Goe gedaan Raketje!!!
En hou hem in 't oog komende zondag, ik verwacht er wel iets van ...

Grtz,
M-house

Unknown zei

Stiekem hoop je dat je nog enkele plaatsen kan opschuiven in dat fel begeerde 8kamp klassement! Woensdag de laatste testrit gereden in het park van Brasschaat en ik zag dat het goed was. Om maar niet te zeggen dat ik door het bos vloog. Vrijdag sputterde de motor echter tegen. De luchtwegen protesteerde en alles begon pijn te doen. Vooral de longen leken tegen mijn ribben te drukken en de spieren waren stijf. Vicks smeren, thee drinken en op tijd gaan slapen!
Zondag werd de dag van de afsluiter. Ik had er zin in, maar voelde me niet 100%. Mijn trouwe supporters waren op post, dus het beste van mezelf gegeven. Op de facebook zien we dat ik bijna kopstart had (een nooit gezien tafereel bij de Raket). Jongens als Wouter VDM, Paul VL en Jan DH laat ik rijden op zo'n moment. Waar ik het moeilijker mee had, was het feit dat ik de CHEDY trein, Steven A, CHris H en Christophe H, moest laten schieten. De power ontbrak. Zoals Bart reeds aanhaalde, op een solide 13de plek en op karakter mijn wedstrijd gereden. Voldaan en de longen uit het lijf hoestend over de meet gekomen. Een gelsaagde 8kamp en trots op mijn 8ste plek naast Dimmen. We worden ouder, maar sterker!
Hopelijk zijn de beestjes verdwenen tegen zondag en kunnen we opnieuw het beste van onszelf geven (met de FATBUS)

Groeten en bedankt voor de support ten velde, via SMS, online, tijdens jullie dromen, tussen pot en pint, etc...

RAKET