zondag, november 30, 2014

Hetric Duatlon

Hetric Duatlon (3-21-3) - solo
1. Seppe Odeyn - 1u13'24
2. Geert Lauryssen - 1u14'24
3. Micha Van den Eynde - 1u15'01
...
9. Kris Driessens - 1u18'27 (2de +40)
10. Kris Vermeiren - 1u18'48
14. Tim Vissers - 1u20'08
45. Patrick Paelinckx - 1u26'48
60. Kurt Martens - 1u30'35
97. Benny Carvers - 1u45'33
...
111. Freddy Kornas - 2u12'42

Hetric Duatlon (3-21-3) - duo
1. Vincent Meyvis & Wouter Wuilmus - 1u12'56
2. Wouter Daniels & ... - 1u16'11
3. Stefans Rens & Senne Van Hoof - 1u16'14
...
9. Ben Verhoeven & Thomas Aertsen - 1u23'14
...
18. Jan Van Baelen & Linda Gebruers - 2u00'29

4 opmerkingen:

KaDee zei

Weer met de FAT en een aangenaam gezelschap op trot. Ben had zelfe nieuwkomer Thomas uit zijn bed gezet. Kil en koud maar wel een snel, droog en mooi parcours. Zoals verwacht, was bij de start, van aanklampen bij het eerste tien geen sprake. Ongeveer als 15de en kort achter den Tijl gewisseld. KaVee was toen al buiten mijn vizier. Toch haalde ik hem na een halve toer bij. Blijkbaar had hij een schuiver gemaakt en was daardoor weggeslagen uit de kop van de wedstrijd. Jammer want anders had top vijf volgens mij mogelijk geweest. Ik was blij dat ik de laatste vijftien kilometer in het wiel kon doorbrengen want van zelf tempo maken was geen sprake. Tijdens het laatste lopen kon ik de snelheid net hoog genoeg houden om KaVee af te houden. Moe en met pijnlijke luchtwege bij de top 10 geeindigd. Al hoestend nog even de verjaardag van de KaVee gevierd. Hopelijk gaat het volgend weekend iets vlotter.

Benneke zei

Zoals de Kris al zei, heb ik nieuwkomer Thomas voor mene MTB kunnen spannen om het loopgedeelte op zich te nemen. Hij gaf aan dat hij nog niet echt in vorm was, maar hij liep toch best snel op een best zware omloop mijn gedacht !
Stijn gaf voor de wedstrijd ook al aan dat het een pittig parkoer was, en dat heb ik aan de lijve mogen ondervinden. Ben eigenlijk nooit in men ritme gekomen en had ook helemaal geen goed gevoel. Maar als ik dan nu zie dat ik slechts een 20 sec trager gefietst heb dan sterke Stijn, dan moet ik daar toch tevreden mee zijn. Zegt toch ook wel iets over het deelnemersveld, want er zijn er toch meerdere behoorlijk vlot overgekomen, moet ik toegeven. En als ik dan zie wat de Kriskes daar doen, dan weet ge weer met wie ge op pad zijt he ! Maar goed, ge hoort dan ook na een paar minuten wedstrijd al door de micro zeggen dat het oa ook uitkijken is naar Driessens en Vermeiren bij de eerste wissel........klein peerke en de reuzen..... Wel jammer dat we den Benny hebben zien bleiten....hij mocht niet met de bus mee naar Loenhout van Liesbeth....

KaDee zei

https://www.youtube.com/watch?v=GxQx9beQONc&list=UUypTYJBr48dLi50EvXZKEow

https://www.youtube.com/watch?v=19B2GrvmP2g&list=UUypTYJBr48dLi50EvXZKEow

voor diegene die het allemaal nog eens live willen beleven.

Anoniem zei

Benny zei ...

zalig parkoers en zalig weertje voor een winterduatlon.
sterk deelnemersveld, beresterkere Fat-prestaties!

mijn verhaal was iets minder zalig:
moe, moeder, moest.
blij, blijer, bleiten.

ik was na 3km lopen al stikMOE
MOEDER, waarom ben ik hier weer gestart
die finish MOEST ik toch minimaal halen - met heel veel dank aan mijn 4 grootste supporters die me door heel het bos moesten vooruitschreeuwen en duwen (soms zelfs letterlijk)

BLIJ dat ik als kleinste Peerke achteraf nog eens een Trappistje kon drinken met de FAT-reuzen (als ge hier 20sec trager rijdt dan de Stijn zijde voor mij ook ne reus)

BLIJER dat ik ni meer met de fiets naar huis moest en de FATbus redding bracht -voor mijne fiets dan toch.

BLEITEN: verhuizen naar Loenhout zit er nog altijd niet in

zondag: revanche tegen m'n eigen

tot in WW,
Benny