zondag, april 12, 2015

MTB Beverlo #atbcross

MTB Beverlo #atbcross
D-klasse
1. Kris Peeters
2. Bart Jacobs
3. David Roeffen
...
84. Roland Schouwenaars - dnf
...
94. Steven De Smet - dnf

C-klasse
1. Bart Vandeweyer
2. Ivan Coudijzer
3. Tim Wouters
...
11. Stef Anthonissen
64. Ben Verhoeven
75. Koen Van Dijck
80. Peter Vermeiren
...
87. Jochem Koren

B-klasse
1. Brent Van Elven
2. Nick Wynen
3. Michiel Slegers
...
27. Bart Anthonissen
...
49. Geert Omloop - duf

4 opmerkingen:

Ben zei

Geëindigd waar ik ong gestart ben, dus platte kaas, no power....but i'll be back !!

Bart Ninerd zei

Vorig jaar was dat ook mijn eerste wedstrijd, toen nog in de D-klasse.

Vandaag starten in de B-klasse, bij de eerste 30 opgesteld. Een goede start zal bij mij een uitzondering blijven, maar ik denk dat ik rond de 30ste à 40ste plaats het bos in ging. Aan al dat zot geweld doe ik niet snel mee, en dus kwamen er al enkelen over. De eerste ronde toch op het randje van de limiet afgewerkt, maar dan (ik zag hoeveel lijken er over de finish waren gekomen bij de C's) tempo gezocht en blijven bollen. Achteraf zag ik dat er tussen mijn snelste ronde en traagste ronde slechts 16 seconden verschil zat. In de voorlaatste ronde zag ik dat degenen die voor ons reden niet verder wegreden.

Dat opent perspectieven... Ik reed als derde in ons groepje en merkte dat ik beter was op het asfalt en in de klimmekes. De downhills en de bochten waren een ramp, maar niet verwonderlijk (het was de tweede keer dat ik op de mtb zat in 2015). Dus die twee man passeren op een rechter stuk voor de klimmekes en weg was ik. Dan het gat gedicht op de drie voor mij en daar ook nog twee man van achter kunnen laten.

Gevolg, 27ste en dik tevreden over mijn wedstrijd!

Stefke zei

De kop is er af. s' Morgens nog wat vroeger opgestaan om de fiets te kuisen van de dag ervoor. Daar aangekomen was een FAT delegatie zich aan het klaarmaken. Paar rondjes verkent en over de juiste lijnen gespeculeerd. Daarna richting de start. Ik had geluk dat ik vrij vooraan mocht starten (4de rij).
Ons Pa gaf thuis nog wat (goed)advies mee om rustig te starten maar dat snap ik precies nog niet. Na het startschot vertrokken en snel wat plaatsen kunnen opschuiven. Na de inloop ronden toch iets of wat mijn eigen tempo kunnen vinden. Ik had toch wel moeite om voorbij te steken. In de laatste ronden had ik toch nog wel wat dash in de benen en kon ik meedoen voor plaats 10 jammer genoeg heeft mijn achterligger mij nog kunnen passeren in de aller laatste bocht en mij mooi de hekken in gerost. Hoopte op wat goede wil van de Jury maar helaas ze schreven mij nog op voor de 11de plek. jammer want ik had getekend voor top 10.
Op naar de volgende!

Koenvd zei

ik was 1 van de lijken die bij de C's over de finish bolde waar den Bart het over heeft, ....

maar het was wel een schoon toereke en ik heb me geamuseerd.