zondag, september 20, 2015

Krugerkross Borgerhout

Krugerkross Borgerhout
Amateurs
1. Dré Billet
2. Stef Anthonissen
3. ???
...
??. ???

Profs
1. Bart Van Looveren
2. Stefaan De Clercq
3. Stef Anthonissen
...
??. ???

1 opmerking:

Stefke zei

Tegen het dokters advies in toch nog snel een cross'ke gaan rijden.

In Borgerhout aangekomen wou ik eerst naar ons papa gaan kijken die ging meedoen bij de (Amateurs). Dan toch snel maar een nummer gaan halen. Ik was er toen toch al.
Maar een half toertje kunnen verkennen en gewoon achteraan het peloton gestart. Ik wou gewoon meerijden en zien wat het gaf. Kets het startschot word gegeven. Ik reed gewoon mijn tempo en kon al snel wat deelnemers inlopen. Na de 2de ronde zat ik al bij de top 5. Ik dacht bij mezelf ni te zot doen... een ronde verder ging mijn ketting er af daar wat seconden verloren maar goed rustig gebleven. daarna naar plaats 2 en 3 kunnen fietsen. Toen ik in aankomst kwam was Dré net gaan vliegen. Ik kwam wel steeds dichter en dichter maar hij bleef me mooi voor.
Eerste podium mooi beet in de eerste cross van het jaar.

Toen een uur later de start van de (Profs) van start ging keken al een paar deelnemers raar. Bij de prijshuldiging bij de Amateurs stonde flessen champagne om leeg te spuiten (champagne geur).
Bij de start stond ik op de 4de rij. Eigenlijk wel wat te ver dat je wist dat Bart en stefaan meededen. Voor de start wist ik eigenlijk al dat zij bij de betere waren. Toen we vertrokken waren zette ik de achtervolging al snel in. Bart stond op de eerste rij en legde de pees er ineens op. Ik schoof weer plaatje per plaatsje op. toen ik 2a3 meter van stefaan verwijderd was (2de plek). Liep mijn ketting er weer af. Op dezelfde als van te voren. Nu moest ik wel alles op alles zetten om hem terug te pakken. Maar helaas de vermoeidheid sloeg in de benen dan maar mijn 3de plek vasthouden.

Wat een mooie start van het nieuwe Cross seizoen en een mooie afsluiter.

Mijn winterstop gaat nu in tot ...
Want morgen ga ik onder het mes.


Grtzz Stefke