woensdag, september 02, 2015

Zwintriatlon

Zwintriatlon (1000-45-10)
1. Pieter Heemeryck - 1u51'36
2. Stenn Goetstouwers - 1u52'36
3. Rob Woestenborghs - 1u53'13
...
101. Koen Van Velthoven - 2u17'49
170. Dries Van Velthoven - 2u25'36
...
915. Bart Vantorre - dnf

1 opmerking:

Koen VV zei

Naar jaarlijkse gewoonte de 1ste woensdag van september de trip naar Knokke gemaakt voor de Zwintriatlon. Vertrokken op dinsdagavond met de befaamde FAT bus samen met onze Dries en 3 supporters/soigneurs/koks. Om half tien aangekomen en geslapen met zicht op zee. s Morgens wakker geworden van fikse regenbuien maar vanaf 9 uur was het droog.
Ik mocht starten in de Pro wave in vak 3 dus vertrok een tiental meter achter de favorieten. Jammer genoeg raakte ik niet tot aan hun voeten dus aanpikken tijdens het zwemmen lukte niet ;). Rond de 18 minuten gezwommen en tevreden richting fiets. Tijdens de komende winter eens wat regelmatiger terug gaan zwemmen zodat ik hier volgend jaar hopelijk nog 1 minuut afkrijg. De fiets op voor 45 km beuken in de wind; vorig jaar hadden we de laatste 25 km rugwind maar dit jaar enkel maar zij/tegenwind. Halverwege het fietsen was mijn dinkbus al leeg waardoor ik toch met een droge mond in de wissel kwam.
Sinds de Sterke Peer al veel last met m'n kuit dus vreesde een beetje voor het lopen. Rustig gestart en de pijn bleef uit; na 3 km toch proberen te versnellen maar algauw kreeg ik een pijnscheut in m'n kuit. Ik kon niet anders dan het tempo te laten zakken. Zo liep ik de 10 km uit, soms wat sneller en dan weer trager door pijn in m'n kuit. Ik had echt het gevoel van nog vlot sneller te kunnen, ondanks alles toch nog redelijk kunnen uitlopen en tevreden met uitslag. In dezelfde tijd als nr 99 geëindigd op plaats 101; hopelijk volgend jaar nog in de pro wave...
Ondertussen al langs geweest bij een sportarts en de oorzaak van m'n kuitproblemen is gevonden. Enkele weken rust en dan opbouwen naar 2016!
Tot zondag op de Corso!!