zondag, mei 14, 2017

MTB Kaulille #atbcross

MTB Kaulille #atbcross
C-klasse
1. Seppe Aerts
2. Andy De Rooy
3. John Keulers
...
19. Dirk Van Dyck
23. David Roeffen
...
43. Leroy Post - dnf

1 opmerking:

Anoniem zei

Eerste ATB van het jaar. Kaulille, niet bij de deur, maar als ik een keertje aan de start wilde verschijnen, mocht dat geen bezwaar zijn. Dus, samen met David naar ginder om de C-klasse te vervoegen.
We kregen een typisch gevarieerd ATBcrossparcours voor de wielen en het moet gezegd, de organisatie was af: douches, toiletten, groot grasveld waarop houten kombocht a la xterra, houten schansen, grote tent, frietkot, red bull jeep met muziek, red bull boog, ....
We stonden maar met een 40 tal rijders aan de start, dus die laatste startpositie mocht geen bezwaar zijn om naar een deftige positie op te schuiven. De start en eerste ronde verliep zoals verhoopt: dankzij een paar alternatieve lijnen kon ik snel opschuiven naar de 20-25e plaats. Maar toen stokte het al. Circa 50-100m voor mij reed een groep waar gestreden werd om plek 10, maar ik geraakte er simpelweg niet bij. Op het einde kwam David en co nog opzetten, maar kon hen nog net voorblijven.
Content? Bwa, ja en nee, iets te weinig getraind naar mijn goesting, dus dan kan je moeilijk veel verwachten. Hopelijk de komende weken terug meer op de fiets zodat er eerst in Meer en ook de crossen daarna geknald kan worden. De 2 volgende ATB 's moet ik laten schieten.
cu Dirk