zondag, juni 03, 2018

MTB Meer #atbcross

MTB Meer #atbcross
Open klasse
1. Danny Sleeckx
2. Wout Mertens
3. Jeroen Van Gestel
...
4. Tim Vissers
5. Stef Aernouts
8. Stef Anthonissen
10. Roel Bernaerts
13. Thijs Hertoghs
15. Raf Van Looveren
21. Jan Van Looveren
26. Jelle Vermeiren
28. Thomas Aertsen
...
33. Koen Van Dijck

C-klasse
1. Mats Raeves
2. Matthias Thijsen
3. Patrick Van Hoof
...
18. Dirk Van Dyck
19. Bart Anthonissen
21. Ken Joris
24. David Roeffen
...
37. Friedrich Sels

E-klasse
1. David Coppejans
2. Niels Vanderheyden
3. Stef Thiels
...
50. Roland Schouwenaars
...
76. Michel Bogaerts

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer een geslaagde editie mijn gedacht!

De verhuis van de bus naar de speeltuin, met daarnaast de inschrijving en horeca, leek me een verbetering. Ook de kleine wijzigingen aan het parcours werden door vele ATB-fanaten geapprecieerd. De moeilijke zandstrook vlak voor de finish, zorgde zelfs voor het nodige spektakel en spanning.

Het klaarmaken en afbreken vh parcours verliep dankzij onze gemotiveerde bende ook weer vlot.

De open reeks bestond vooral uit eigen volk, waarin we nogmaals getoond hebben welk kwaliteitsvlees het FAT in de kuip heeft. Ik hoop dat de mannen van VET, BB, BIR en andere streekrijders ook genoten hebben van de wedstrijd en het parcours. Ik vind het altijd zonde dat veel MTBers de moed niet vinden om er, eventueel met een paar ploeggenoten, een mooie avond van te maken.

Over mijn eigen wedstrijd wou ik kort zijn. Maar als ik mijn naam boven Bart, Ken EN David zie staan, ben ik best wel fier. Met wat meer training en iets minder hooi op de vork, hoop ik zelfs de komende weken een keer bij de top 10 te geraken.

Dirk

Anoniem zei

Ik kan het niet beter verwoorden Dirk.

Helemaal vanop de laatste rij gestart maar - in tegenstelling tot de andere wedstrijden - toch goed kunnen opschuiven. Als je dan merkt dat je dichter komt op Ken, dan moet hij er aan. Sinds meer dan een jaar doe ik verwoede pogingen om hem nog eens voor te zijn en vandaag is dat gelukt. Dirk en David hadden een supergoeie start maar David had nog vissersbenen en Dirk blijft heer en meester op de Mosten. Supercontent met mijn stek en het verloop van deze wedstrijd (ongeacht de uitslag) is de reden waarom ik dit jaar een nummer heb. Bedankt!

Bart

Muiske zei

Met spijt in het hart dit jaar géén tijd gehad voor toch wel een hele mooie wedstrijd. Hoorde van menig deelnemer dat parcours wel goed zat. Zoals steeds, dit jaar van de zijlijn, proud to be a FATter!

GO FAT GO!