zondag, juli 22, 2012

Ironman 70.3 Antwerp

Ironman 70.3 Antwerp
1. Bart Aernouts - 3u44'50
2. Bert Jammaer - 3u48'37
3. Stanislav Krylov - 3u51'43
...
40. Kris Vermeiren - 4u12'34
433. Koen Van Velthoven - 5u08'39
...
956. Maria Beltran - 7u58'10

Knappe prestaties heren! Ik hoop dat ik niemand vergeten ben...

9 opmerkingen:

KaDee zei

Het lijkt de tegenwoordig tussen al dat FAT geweld misschien de normaalste zaak maar ik weet dat je zonder veel trainingen geen half triatlon tot een goed einde brengt. Ik zou niet meer in 't stad geraken, denk ik. Respect gaste!

Kavee zei

Kort verslagje voor ik morgen alweer naar de volgende (Nisraman)vertrek,

Zwemmen ging goed buiten en 800m concentratie verlies waardoor je de focus en beetje verliest en toch ook wel wat tijd verliest. Dan de fiets op en ik wou beter rijden dan in 2010. Toen had ik 2u14 en ik wist dat ik beter was dan toen. Tot km 60 ging alles volgens plan met en gem van 40.5km/u en nog wat reserve zou ik ongeveer op 2u10 de fietsproef opleggen. Tot ik plots steken in men linkerbekken begon te krijgen en die steken deden zoveel pijn dat ik snelheid moest minderen . Was natuurlijk niet geplant en vroeg me af of ik nog wel kon lopen? Toch nog goed doorgezet en met en fietstijd van 2u15'39" nog niet te veel tijd verloren. De eerste km lopen zeer rustig begonnen aan 4'30"/km en ik voelde geen pijn meer . Vanaf toen de pees erop en had op net 1u 15km gelopen. Toch begon toen ook weer de pijn op te steken en die straalde direkt naar men bovenbenen uit. De laatste km werd ik nog gepaseerd door nog ene van mijne age groep , maar behield toch de 3de plaats in mijn age groep.Ik had zeker geen superdag en ben ook wel wat tijd verloren door het rug probleem, maar ben natuurlijk zeer content met mijne uitslag. 40ste algemeen en 18de age grouper en 3de in de cat 35-39.
tijden; swim 26'17"
trans 1 ; 2'20"
Bike; 2u15'39"
trans2; 1'05"
Run; 1u27'12"
Totaal time ; 4u12'34"
Ten dinsdag naar den osteopaat geweest en die zij me dat ik met en compleet geblokkeert bekken zat en dat de spieren erond verkrampt waren . Vandaag is alles terug in orde en hoop er dit weekend geen last van te hebben.
Gr Kavee

Koenvd zei

Knappe prestatie, Kris! en dat zonder een superdag te hebben. Het zag er nochtans allemaal gemakkelijk uit. Ga je naar Las Vegas?

De Koen zal volgend jaar nog eens moeten proberen om onder de 5u te duiken. Maar dat moet volgens mij met de vingers in de neus lukken op een dag dat alles mee zit. Aan het zwemmen en fietsen zal het niet liggen.
Bedankt voor de leuke namiddag.

groeten

Kavee zei

Vegas zal nog even moeten wachten omdat we in november al naar Lanzarote 70.3 gaan. Wel spijtig nu er zoveel bekenden gaan!

Koen VV zei

Tijdens de voorbereidingswedtrijden in mei en juni bleek ik in alledrie de dsciplines sneller dan vorig jaar. Mijn doel was dan ook om binnen de 5 uur te finishen. Het zwemmen ging zeer vlot en kwam na 29'40" uit het water; 3 minuten sneller dan vorig jaar. Bij het fietsen wou ik 36 gem rijden; dit ging beter dan gepland en ik haalde 37,95; al voelde ik de laatste 5km dat mn bovenbenen al zwaar werden. Ik had echter nog voldoende tijd om binnen de 5uur te finishen. Het lopen werd echter een zeer zware beproeving; dankzij de vele supporters vond ik toch de kracht om door te gaan. Jammer genoeg op 5 uur en 8min aangekomen. Volgend jaar waag ik een nieuwe kans en zal vooral meer moeten doseren bij het fietsen en nog wat meer moeten trainen op het lopen!
Tot op de Sterke Peer!

Anoniem zei

Ik was getuige van de prestaties van beide FATTERS en men hoedje ging weeral af. Talent, inzet en karakter waren bij Koen en Kris weeral van de partij. Ik beleefde een leuke namiddag aan (in) café Beveren mede dankzij jullie en de vele FAT supporters. Op naar volgend jaar kerels.

gtst Fleer die stilaan terug op gang is...

Maarten zei

Fatters,
Prachtige prestatie!
Café Beveren, was even Café FAT!
Leuke namiddag ... 't kriebelde vandeeg.
Nogmaals dikke proficiat en merci voor deze mooie wedstrijd.

SB-PRINTING zei

Petje af voor deze Knappe prestatie

Piet zei

Weeral knap en allemaal op karakter!!