zaterdag, mei 23, 2009

1/4 Boerekreek triatlon Sint Laureins


1/4 Boerekreek triatlon Sint Laureins
1. Simon De Cuyper - 1u50'06
2. Joury Gokel - 1u52'19
3. Bart Decru - 1u54'55
...
35. Kris Driessens - 2u04'54
40. Kris Vermeiren - 2u05'23
66. Peter Vermeiren - 2u09'50
81. Evert Thys - 2u11'48
...
328. Jan Wittoeck - DNF

Puike prestaties van onze mannen! Een snelle analyse van de tussentijden leert mij dat KaDee vooral tijdens het loopnummer stevig heeft kunnen uitpakken, maar zijn 'slechte' zwemprestaties vandaag een goeie dag hadden. Beide Krissen moesten blijkbaar nog stevig spurten voor hun verdiende plaats, wat ze elk in hun voordeel wisten te beslechten. Peter en Evert klokten mooie tussentijden en Peter bevestigt nogmaals! Evert strijdt dit jaar nog in de HU23 klasse, dus let maar op!

7 opmerkingen:

KaDee zei

Veertien dagen na Geel was het de beurt aan St Laureins. Van vorig jaar wist ik dat een goede georganiseerde en aangename wedstrijd was. Met de nodige dosis zon kon het helemaal niet meer stuk.
Gelukkig mochten we deze keer wel even inzwemmen (wat ik blijkbaar toch wel even nodig heb). Ook was het zwemmen slechts 1000m, wat zeker in mijn voordeel speelde. Desondanks ik me toch goed aan de zijkant had opgesteld, raakte ik de eerste 200m toch regelmatig ‘gesandwicht’. Itt in Geel viel ik deze keer niet helemaal stil, maar kon ik mij crawl volhouden. Met misschien enkele 10-tallen meters te veel te hebben gezwommen (maar wel rustig buitenom), zag ik tot mijn grote verbazing de Gebroeders Vermeiren nog even in de wisselzone.
Na ongeveer 5 km wind op de kop, fietste ik Peter voorbij en had ik Kris in het vizier. Echter in het stuk met de wind mee moest ik Kris laten rijden. In de tweede fietsronde moest ik ook iets wat gas terug nemen.
Met een paar minuten achterstand op Kris begon ik aan het lopen. Na enkele kilometers liep ik Evert voorbij die blijkbaar ook een goede zwem- en fietsproef had afgelegd. Op 3km van het einde kwam ik bij Kris die blijkbaar niet meer kon aanpikken. Met een halve minuut voorsprong op Kris en voldaan finishte ik.
Na een goede douche en een paar donuts terug richting Loenhout, waar we in het gezelschap van een paar ‘Westmallekes’ de wedstrijd nog eens herbeleefde en analyseerde.
Peter bekend een iets mindere dag en was blijkbaar al vermoeid gestart. Kris V beklaagde zijn minder zwemtijd en had te kampen met een vermoeide ‘geest’(wat dat ook mogen inhouden???). Ik was tevreden met mijn progressie maar had me wederom leeg gelopen achter ne Vermeiren.
Mij wachten in juni een paar weken ‘quality time’ onder de Spaanse en Ardense zon. Mijn volgende wedstrijd is dan ook pas over een maand (halve Brasschaat) terwijl Peter en Kris volgende week present zijn op de heuvelachtige kwart van L’Eau d’Heure. Veel succes mannen!

Deze zondag presenteerde naast Bert Jammaer ook de Vwooze uitstekend in Lanzarotte! Proficiat!

Gr. Kadee

Kavee zei

Die vermoeide "geest" heb ik in de far west al achtergelaten, dus Kadee tot in Brasschaat!!!

ps , ik denk na men zwemnr was het eer en "verzopen geest"!! Amai

piet zei

Goei bezig BEIREN!!!

Bart Cannondale zei

Ik heb een voorstel: als jullie in Brasschaat eens allemaal nen mindere dag hebben (zoek gerust een excuus), dan kan ik eens voor jullie eindigen! Tip: blijf dan al achter mij tijdens het zwemmen, anders ga je ergens anders nog dolle fratsen moeten uithalen.

Serieus, knappe prestaties van allemaal. Van die vermoeide lichamen en geesten kan ik in de uitslag weinig terugvinden, BEIREN+ dat is de goeie benaming!

Pieter zei

Ja, ze kwamen allemaal toch maar mooi voorbij geraasd op de fiets. :)

Ik zou het op de TT-fietsen kunnen steken, alleen spijtig de KaDee er gene heeft, dus zal ik nog maar wat bijtrainen op de fiets zeker.

Bart Cannondale zei

Gespecialiseerde vakliteratuur leerde de FATters dat een tijdrithelm een tijdswinst van zo'n 1,5 minuut op zo'n 40 km oplevert. Als we jouw fietstijd met die van de Peter vergelijken, blijkt dat aardig te kloppen. Sommige FATters worden op dit punt zelfs gesponsord door Eco-Technics...van een omkadering gesproken!

marco di bevero zei

Sterk gasten. Ik hoorde zondag dat Kadee in Geel nog wat achterop lag bij Krisje. Op korte tijd heeft hij het 'gat' al dicht! Dat worden nog pittige duels tussen die FATTERS. Geniet van je 'quality time'. En voor de gebroeders en de rest, geniet van de mooie wedstrijden die nog volgen. Ik zie jullie nog wel bij de 'Vliegende Ketting'