zaterdag, augustus 08, 2009

3de Sterke Peer Triatlon

3de Sterke Peer Triatlon - Wuustwezel # solo's (750-20-5)
1. Bart Aernouts - 54min47
2. Bart Colpaert - 56'min14
3. Wim Van de Wielle - 57min31
...
11. Marten Van Riel - 1u00'33
14. Kris Vermeiren - 1u01'11
30. Maarten Joris - 1u03'24
38. Peter Willemsen - 1u04'16
39. Evert Thys - 1u04'36
42. Stefan Fleerackers - 1u04'48
55. Peter Vermeiren - 1u06'58
56. Dirk Van Dyck - 1u07'20
71. Koen Nuytemans - 1u09'12
208. Kris Driessens - 1u27'50
...
230. Tom Van Loock - DNF

De Raket liet weer van zich spreken, maar ook de prestaties van Stefan en Dirk mochten er weeral zijn! Stefan en Dirk zijn trouwens bezig aan een indrukwekkend wedstrijdenpalmares!


3de Sterke Peer Triatlon - Wuustwezel # trio's (375-20-5)
1. Team To Beat - 48min00
2. De Sterke Peren - 49min24
3. Haajeekaa - 50min07 (met KaDee)
...
6. Help mijn man is een sporter - 53min46 (met de Jef, nonkel Peet en de Raket)
9. Mastentop - 54min23 (met de Stef en de Steven)
12. Neervenkermis - 54min54 (met de Vermeiren Brothers)
14. FAT team - 55min50 (met de Stijn en de Rob)
...
167. To Walk Again - 1u56min17

Ook bij de trio's werd menig FATter gespot (al dan niet undercover). Ook Steven Krijnenmee en Lisse Vermeiren deden mee, maar door de meestal orginele teamnamen, heb ik het raden naar hun ploegske)


Foto's door Bart staan intussen al 24u online!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

knappe uitslagen gasten,

Ik ben niet kunnen komen kijken en door mijn kramikelige conditie al helemaal niet kunnen meedoen.
Laat die leuke wedstrijdverslagkes dus maar komen.

Orbenny

Kajee zei

T kleurde weer serieus grijs precies in Wezel!

Dirk stoomt zich duidelijk klaar naar Viersel. K zal al maar op mijne sprint gaan trainen...

Piet zei

Voor den eerste keer eens onder de rode vlag meegedaan. Had gezien bij de trio's dak nie aan de linkse kant moest gaan staan want daar was het één en al gewriemel,dus helemaal rechts waar ik dan ook nog de meeste FAT-boys tegen kwam. Rustig gestart en telkens aan de witte boeien helemaal buitenom wat me flink wat meters koste maar van niemand last had. Toen ik uit het water kwam zag ik Peter V. lopen dus da viel al mee. Snel gewisseld en op de fiets op 20 meter voor mij, duidelijk tijdrit specalist (ligfiets met volwiel) dat zou de mijne worden, eerste cartouche werd afgeschoten. Volle gas van het ene naar het ander groepje tot we met een man of 8 waren met FATters: raket,fleer,evert. Draaide goed rond, af en toe de gang eruit maar dan was het Cancelara die er weer ne snok aan gaf. Laatste ronde werd het gevaarlijk met al die gedubbelde, ben maar wijselijk van voor gaan rijden. Heb met nog enkele gewisseld rond de 20ste positie. En toen gebeurde het omgekeerde van hoe het mij met het zwemmen en het fietsen verging, het liep voor gene meter: mijne hartslag tegen 200 in het uur,
mijn benen wilden wel maar mijne tikker zei nop. 3 weken geen looptraining en een viruske speelde mij parten. Verspeelde 15 plaatsen en podium bij de vets,al bij al toch content.

Anoniem zei

Het kleurde eigenlijk vooral rood(bij de solo's toch). Enkel Maarten, Stefan en mezelf waren in de juiste outfit.
Over de wedstrijd op zich ben ik tevreden. Naar mijn mogelijkheden goed gezwommen. Mijn fietstijd heb ik te danken aan een ongelooflijk sterke locomotief (nr 55 Jeroen De Meester) die 2 vd 3 rondes volledig voor zijn rekening nam. Het lopen verliep ook vrij goed.
Ik moet wel toegeven dat ik licht teleurgesteld was aan de finish, toen ik zag dat mijn evenknie vd voorbije weken (Stefan) al minuten binnen was.
Het was weeral een plezante wedstrijd met ook een zeer goede après. Na een verkwikkend douchke aan de Peter zijn auto, zijn we nog gebleven voor een paar pinten (te veel).

tot de volgende (in Viersel)

er resten dus nog een paar weken om het een en het ander bij te schaven
'k ben daar uitgenodigd in de laatste rechte lijn, en ik zou graag op de afspraak zijn

Dirk

Bart Cannondale zei

Gelukkig kunnen die rode GLH pakskes voor de rest vant jaar ergens ver worden weggestoken want ik hoorde vorig jaar op de Hawaiiparty dat de winterduatlon van Wuustwezel vermoedelijk niet nog eens zou doorgaan...

De drie solo-FATters gaven de triatlon van Wezel toch weer iets speciaals!

De duo's mochten ook weer knappe resultaten voorleggen en sommigen zweerden dat ze meer gingen zwemmen...ben benieuwd!

En Piet, ik hoop dat jouwe tikker sneller ging dan 200 per uur want anders is er iets goed mis!

Maarten zei

Het was en minder grijze dag zowel op van deelnemers als de sfeer die er hing. Veel volk, veel zon en veel ambiance ... wat moet ne mens nog meer ... SPORTEN!
Om half drie was het de start van de trio's. Gans de week de Jef van Tant'An moeten klaarstomen, want de val in Antwerpen had zijn sporen achtergelaten. Voor nonkel Peet daarentegen kon de wedstrijd niet snel genoeg beginnen. Een kieke zonder kop met veel zenuwen voor de wedstrijd, van waar kennen we dat nog ergens. Ikzelf zou de loopproef voor mijn rekening nemen. Al bij al geen slechte ploeg als je het mij zo vraagt. Rond de 10de à 15de plaats kwam de Jef uit het water. Tussen de eerste vijf was er op dat moment al een kloof ontstaan die niet meer te dichten was. Zeker als je wist dat daar allemaal profs of semi-profs aan het trappen waren. Iets daarachter reed een groep van vier met daarin Stijn Noens van 185 en dan pas was het aan nonkel Peet met een hele meute achter zich. Op een bepaald moment was zelf RVDM erin geslaagd om aan te sluiten in dezelfde groep. Hij ging er vandoor als een speer. Op het einde van de drie ronde maakte hij nog een sprongetje, maar nonkel Peet klampte aan. De Krikke begon iets voor mij te lopen, zo ook Peter Vermeiren. Lang duurde hun voorsprong niet, want ik ging er werkelijk vandoor als een Raket. De benen zaten lekker en even later had ik Marten van Riel (185) in het vizier. Meterke per meterke kwam ik dichter. Ik hing op die moment rond de achtste positie. Klein detail: Als we top 5 haalde kregen we een vat van ons voke. Ik bleef lopen gelak ne zot en zat na 1 ronde in het zog van MVR. Ik ben even bij hem blijven lopen om op adem te komen, maar bleek dat ik nog over had. Ik rukte op naar de volgende. Deze wist te vertellen dat hij 6de hing. Positie 5 was niet meer bereikbaar dus kwam ik al spurtend over de meet. Moe en voldaan ... Alle drie zo fier als een gieter en trots op onze 6de plaats. Het vat ging aan onze neus voorbij ... toch bedankt om het inschrijvingsgeld te sponseren Vok :-)
Later op de avond was het aan de enkel en ook daar was ik van de partij. Rond de 56ste plaats kwam ik uit het water na 12 minuten. Niet slecht, maar ook niet goed. Daaraan ga ik inderdaad werken Bart heel 2010!Samen met Stef aan het fietsen begonnen (bedankt om te wachten). Even later kwam er een sneltrein aangereden met daarin de Piet in een fout pakske. De Cancelara bepaalde inderdaad het tempo. Het ging er hard aan toe. Van de fiets gesprongen, kreeg ik krampen van mijn kleine teen tot achter mijn oren. Het gevolg van mijn vorige spurt! Tot aan het eind van de dreef was het krabben om vooruit te geraken. Daarna verdwenen de pijnen een beetje en kon ik op mijn tempo lopen. Als 30ste kwam ik voldaan over de meet!
BEDANKT VOOR DE LEUKE WEDSTRIJDDAG :-)

Anoniem zei

atleten,

bedankt voor de kleurrijke verslagskes. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Inderdaad jammer dat er zo weinig grijze tenues waren, maar ja die semi-profs moeten in hun eigen wedstrijd hun kleuren verdedigen, begrijpelijk.

Orbenny

Bart Cannondale zei

Ergens te begrijpen Benny, maar voor anderen geldt dan blijkbaar weer wel een uitzondering! Hoogst eigenaardig en geen rechte lijn! (ja, gevoelig punt :-)