zondag, augustus 23, 2009

Limburg226 en Limburg113 - Neerpelt

Limburg226 - Neerpelt (3,8 - 180 - 42,2)
1. Dirk Baelus - 9u06min55
2. Karl Van Biervliet - 9u08min04
3. Marc Pollet - 9u08min45
...
22. Kris Driessens - 10u32min19
...
89. Gerold Smits - DNF

Limburg113 - Neerpelt (1,9 - 90 - 21,1) # H40, H50 en Dames
1. Bram Laevens - 4u17min11
2. Thomas Fleissner - 4u21min59
3. Stefaan Lanszweert - 4u23min22
...
34. Peter Willemsen - 4u57min36
...
123. Peter Werp - DNF

Op een prachtige augustusdag, gaven KaDee en Peter het beste van hunzelf. Beide mogen meer dan tevreden zijn over hun prestatie! Supporters van dienst waren Rune, Robbe, Benny, Peter (voor dat hij moest starten), Duffy en Ken. Andere supporterden dan weer mobielgewijs via de man aan de zijlijn. Verslagen zijn beloofd en de ateleten zijn waarschijnlijk bezig om eerst wat te recupereren.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hele dikke proficiat Peter, en ja Kris waar gaat da henne, weinig woorden voor, prachtprestatie, dikke proficiat,....
RS

Anoniem zei

Kris heeft weer grenzen verlegd. Ben benieuwd wie er volgend jaar volgt.
Peter's uitslag lijkt me ook heel scherp. Vooral de 6e zwemtijd valt op.
Dirk

Anoniem zei

Proficiat Kris, knap gedaan. Ik zie mezelf er nog niet aan beginnen.

Pieter

Bart Cannondale zei

Dirk, ik heb het ook eens bekeken, want dat was me nog niet opgevallen. De tussentijden van Peter lijken mij verkeerd, tenminste die van het zwemmen en het fietsen. Peter draaide fietsrondjes van zo'n 50 minuten (iets minder soms). 3 rondjes betekent dan zo'n 150 minuten of 2,5 uur. Zijn tijd ligt daar bijna een kwartier boven. Peter dacht zelf zo'n 44 minuten gezwommen te hebben. Beide geven dan bij het uitgaan van T2 dezelfde tijd. Hier is iets mis...

Anoniem zei

Sterk werk van de Kris en ook de Piet! Moet zeggen dat ik ze beide nog heel fris vond bij de passages. De eerste volledige, die pakken ze je niet meer af Kriske! Ben benieuwd wie de volgende(n) is (zijn) die de handschoen oppakt...
KJ

SB-PRINTING zei

Sterke prestatie mannen, Kris volgend doel Hawaii?

Kavee zei

Toen ik zondagavond met Bart belde en hoorde dat je toen net aan het finnischen was,was ik stomverbaast ! Zonder echte specifieke voorbereiding deze prestatie neerzetten is echt straf!Ik hoop het ook ooit te kunnen maar dat zal met veel meer voorbereiding moeten gebeuren!
Ook en mooi prestatie van de Piet in zen eerste halve! Nogmaals en dikke proficiat aan deze ATLETEN!!
Gr Kavee die niet verder is geraakt dan en 6de plaats in het BK voor boeren(gem 39.2km/h)

Maarten zei

Ik ben de volgende :-)
Fopke ...
Heel knap mannen en veel respect!
We zijn goed bezig en zullen dit blijven doen. Petje af voor FAT.

piet zei

Den 23ste moest het maar eens gebeuren,zonder ooit een 1/4 te doen wist ik nie goe wat me te wachten stond.Dus had ik mij voorgenomen van het rustig aan te pakken en alle klokken en bellen thuis te laten.Het ging gebeuren zuiver op het gevoel en vooral ervan te genieten.Al heel de week aan gedacht of het nu wel of zonder zwempak ging zijn,voor de mindere zwemmer in mij toch van groot belang,ging s'morgens de telefoon met het antwoord dat ik mijn pak thuis kon laten.
Werd er zeker nie vrolijker van,van het genieten ging nie veel van in huis komen dacht ik.
Ginder aangekomen nog vlug naar het zwemnummer van de Kadee gaan zien (wel met pak)en mij gaan inschrijven,ondertussen nog wa gekeuveld met de persoonlijke assistent
van de Kadee en den Benny met zen kids.Voor het zwemnummer moesten we 1.9 km verder het kanaal af wandelen.Hallo kroket was me da een eind!!!
11u10 mochten we vertrekken,rustig tempo aangenomen en daar had ik achteraf geen spijt van want de laatste honderde meters waren mijn benen klaar om te ontploffen.
Rustig gewisseld,gegeten en gedronken en bij het verlaten van de wisselzone zag ik op de klok 44 min.aangeven.Zeker nie snel maar was al content dat ik uit het water was geraakt.Nu maar eens 3 toeren van 30 afleggen met mijn totaal omgebouwd fietske,met maar 2 testdagen de laatste week was dit wel groot risico dat ik nam. Maar deze waren dan wel zeer positief.
Vond dadelijk goed ritme en kon probleemloos de 38 aanhouden, juist de stukken met de wind voor op de neus moest ik het wa laten zakken.
Parcour was me wel op het lijf geschreven :veel scherpe bochten, smalle wegen en vooral veel passeerwerk. Heb nog nooit in een wedstrijd zoveel deelnemers moeten passeren zonder dan zelf ook maar een keer gepasseerd te worden. Het maakte het fietstochtje wel leuk en de ronden vlogen voorbij. Had zeker het gevoel niet dat ik 90 km in de benen had en heb er zeker van genoten. Bij het wisselen zag ik de klok op 3.13 staan,wederom mijne tijd genomen schoenen aan drinken eten en op een rustig tempo vertrokken ook al omdat ik nog nooit 20 km achter mekaar had gelopen.Dacht wel dat iedereen mij nu terug ging voorbij vliegen maar dat was niet zo op paar atleten na dan.Ging mij eigenlijk allemaal redelijk goed af,alleen op het einde kreeg ik het wel heel warm en mijn rechterknie begon wa te protesteren.De laatste honderde meters kon er zelf nog een sprintje af om Gwen van gils te passeren.Voormij was dit zeker een geslaagde test met het oog op volgend jaar.Wil iedereen nog bedanken voor de morele steun en het vele drinken ons moeder en vader,Bartje,Dave,Benny,Ken&Els en de Sus
Piet

KaDee zei

Allen nen dikke merci voor alle aanmoedigingen en toffe reacties. Verslag is onderweg.