zondag, augustus 29, 2010

1/4 triatlon Viersel

1/4 triatlon Viersel - non drafting # heren
1. Johan Smolders -1u54'31
2. Tim Jacobs - 1u55'29
3. Wouter Vander Mast - 1u57'14
...
19. Kris Vermeiren - 2u00'39
55. Peter Vermeiren - 2u08'01
103. Koen Van Dijck - 2u16'49
136. Ken Joris - 2u21'27
...
265. Ivan Lemarinel - DNF

Druk bezette wedstrijd met vele snelle tijden, ons FAT viertal liet zich weer in schoonheid zien! Goed gedaan mannen!

2 opmerkingen:

Koen VD zei

Dit weekend stond voor mij de afsluiter van het zomerseizoen op het programma. 17°c en dreigende regenwolken en veel wind, da is echter niet mijn idee van zomer. Het water was naar 't schijnt 20°c, maar de gevoelstemperatuur was toch 5° minder. Toch had ik een goed gevoel tijdens het zwemmen. Een goei 24 min. voor 1500m , daar ben ik wel content mee.
In de wisselzone kwam ik Peevee nog tegen, maar hij wisselde iets sneller en ik heb hem daarna niet meer gezien.
Het fietsen viel goed mee. Er stond nochtans veel wind, maar ik had ne goeie cadans en heb heel wa volk kunnen inhalen. Goe voor de 'moral'.
Tot er plots uit het niets een gele kaart tevoorschijn kwam. Ik hing blijkbaar op 7m van mijn voorganger in plaats van de reglementaire 10m. Godverdomme toch. Er valt natuurlijk niet te discussieren met ne scheidsrechter, en wie zal zeggen op welke afstand ik echt reed. Het waren misschien geen 10m, maar met de wind vol op kop, hebt ge zelf geen voordeel als ge op 3m rijdt. Nog effe gechekt wat een gele kaart juist inhoudt, en de bevestiging gekregen dat ik na het fietsen 2min in de strafbox moest. Van de goeie 'moral' was dus geen sprake van meer toen.
Tijdens de doortocht na de eerste ronde een paar supporters gespot. En dan toch maar de knop omgedraaid en terug volle gas gegeven. Ik kon nog effe goe diep gaan aangezien ik na het fietsen toch 2 minuten kon uitrusten.
Na de wissel dan de strafbox in; een beetje gestretcht, een gelleke binnen, en nog wa gezaagd tegen de scheidsrechters daar. Ondertussen passeren er nen hoop mannen die ge juist op de fiets voorbij hebt gestoken. Echt niet plezant.
Na een lange twee minuten, kon de inhaalrace terug beginnen. direkt terug nen hoop volk ingehaald, de meesten voor den tweede keer. Den tweede ronde nog kunnen versnellen, maar toen was er niet veel volk meer om in te halen. Uiteindelijk toch content over de finish gelopen.
Peevee en Kavee waren al een tijdje binnen en Kajee kwam enkel minuten later ook aan. De meesten waren op tijd binnen om het droog te houden, maar de laatste finishers kregen toch nog een serieuze stortbui op hun dak.

Het triatlonseizoen zit er weeral op. De form is niet meer wat em een paar weken geleden was, maar hij is nog niet volledig weg.
Nu een paar weken rust, en dan terug proberen op te bouwen naar den achtkamp om nog een schoon einde te breien aan dit jaar.
Ik heb al een goei jaar achter de rug. Ik heb een paar dipkes gehad (10miles,sterke peer, ..) maar ik ben blessurevrij gebleven, en da was lang geleden.

Go Fat Go.
Koen

Maarten zei

Mooi verslag Koen! Thanks