zondag, december 05, 2010

Winterduatlon Wuustwezel

Winterduatlon Wuustwezel (solo's)
1. Paul Embrechts - 57min44
2. Geert Lauryssen - 57min52
3. Bart Van Looveren - 59min20
...
5. Kris Driessens - 59min22
13. Peter Vermeiren - 1u01'33
17. Peter Willemsen - 1u02'43
25. Bart Anthonissen - 1u06'35
34. Raf Van Looveren - 1u08'45
...
66. Konings - 1u28'09

Winterduatlon Wuustwezel (duo's)
1. Tijl Van Looveren & Jelle Lambrechts - 57min26
2. Boeckx & Leblon - 57min30
3. Stijn Noens & Cuypers - 57min35
...
5. Evert Thys & Stijn Bogaerts - 58min53
12. Koen Van Velthoven & Geert Joris - 1u03'03
14. Koen Nuytemans & Guy Anthonissen - 1u03'52
15. Filip Vermeiren & Ben Verhoeven - 1u05'54
21. Thijs Paelinckx & Patrick Paelinckx - 1u11'43
...
29. Ernst & Rotthy - 1u28'29

9 opmerkingen:

Bart Cannondale zei

De winterduatlon van Wuustwezel stond al lange tijd aangeduid in mijn sportieve agenda, vooral aanwezig zijn. Na de wedstrijd in Galder was al wel gebleken dat mijn goede conditie van eind oktober er aan was. Gelukkig wist ik daardoor wel dat doseren de boodschap was.
Het fietsparcours was met een ronde ingekort en er was ook nog een gedeelte van datzelfde fietsparcours afgenomen. Op de Molenbergen zelf zou het te glad hebben gelegen. Waarom korten ze nooit het loopgedeelte in, dat was veel gevaarlijker dan het fietsgedeelte - spijtige zaak, zeker voor mij.
Zonder enige loopkilometers in de benen (oké, één keer eens 4km met pijnsteken in mijn knie tot gevolg), was dat afwachten. Gewoon gelijk elke FATter bijten en GAAN! In het loopgedeelte ging het tempo in dalende lijn, Fili kwam er over en zijn tempo lag te hoog. Ook de Raf was aan een sterk loopnummer bezig. In de wisselzone leek het traag te gaan, schoenen uit, schoenen aan, vastgespen... Je kent dat wel. Blijkbaar was mijn wissel nog niet zo slecht want ik reed al snel achter Kurt M (samen met Ben Q) en ook de Raf zag ik fietsen. Even bekomen van dat lopen en vanaf het asfalt de beuk er in. Met de grote wielen was het aangenaam rijden, vooral Mastendreef en ook de andere paden. En soms kon ik gelukkig even 'recupereren' op een singletrack. Het ging goed, maar altijd zat Galder nog in het hoofd dus doseren, ook de hartslagmeter gaf me die informatie.
Net voor de laatste ronde kon ik Ben V (met zijn knappe fiets) nog bijbenen. Misschien kon ik dat duo nog wel voor zijn, dus de pees er op. Voor Ben dook ik dan de wisselzone in, wisselen en dan zo hard als ik kon. Spijtiggenoeg kwam de Fili snel aansluiten. Zijn tempo was iets te hoog, maar toch maar bijten en bijten. Maar toen ik een knieval deed in een grote plas, was het over. De bovenbenen voelden reeds als beton en dat ijskoude water deed er geen goed aan. Krampachtig blijven gaan en dan in iets meer dan één uur de finish kunnen overschrijden.
Toch wel leuk zo'n winterduatlon en content van de prestatie.
Nu een dag later voel ik me wel 10 jaar ouder en ook bij het betreden van de trap, voel ik een lichte ontsteking in mijn knie...MAAR had ik al verteld dat het zo leuk was?

KaDee zei

En dat we FAT weer op de wereldkaart van Sterbos hebben gezet, mag gezegd worden. Eén voor één bikkels die in het smeltwater het beste van zichzelf gaven. Achteraf steunden we talrijk de goede organisatie van onze omslagvrienden met een generale repetitie voor ons teerfeest. Vandaag zullen er dan ook ongetwijfeld een paar zijn die meer last hebben van koppijn dan van stijve spieren. Merci aan de supporters en de afwezigen hadden wederom ongelijk. Tot zaterdag.

piet zei

Het lopen ging moeizaam en was meer ploeteren dan vooruit komen !! Fietsen ging goed en kon zo veel plaatsen goed maken tot ik een bocht, koment van het asfalt, iets te risicovol nam met een gigantische schuiver tot gevolg.Laatste toer was dan meer recht blijven dan de rest.
Vandaag meer melkzuur in mijne kop dan in mijn benen!!!

Stanny. zei

Tof dat jullie er waren.Er zijn er die meer moeten uitdrinken dan uitlopen de dag nadien denk ik.hahaha.

Bart Cannondale zei

Ben ik nog vergeten in mijn relaas:
- vele (FAT) supporters
- mooie organisatie
- Trappist
- warme douches

Anoniem zei

Trappist !!! maar hij was wel oep!!

dré zei

Ik vond het heel spijtig dat het parcour moest ingekort worden , we zijn zondag vanaf 8u tot 12u 30 in de weer geweest voor het parcour berijdbaar te maken , 3 maal is het veranderd geweest , de joggers liepen op laatst helelmaal verloren . Maar ik mocht niet alleen beslissen ( misschien maar goed ook , anders hadden er misschien ongelukken gebeurd ) .Voor de veiligheid van alle deelnemers is het fietsen ook naar mijn goesting te veel ingekort en de technische passage's te veel uitgelaten , maar ik beloof volgend jaar , als het weer het toelaat een mooi supertechnisch parcour zal bouwen
waar de fietsers wel het verschil kunnen maken . groeten parcourbouwer Dré

Bart Cannondale zei

Ik kijk er al naar uit Dré! :-)

Dré zei

dat was ik nog vergeten , bedankt voor de massale aanwezigheid van de fatters en supporters, die meehielpen onze duatlon tot een succes te maken. Dré