zondag, juni 05, 2011

1/4 Triatlon Meetria

1/4 Triatlon Meetria
1. Hannes Cool - 1u44'46
2. Glenn Vekemans - 1u47'20
3. Frederik Sleutel - 1u47'26
...
25. Maarten Joris - 1u57'19
28. Peter Vermeiren - 1u58'28
34. Evert Thys - 2u00'06
60. Ken Joris - 2u06'36
73. Koen Van Velthoven - 2u09'23
79. Steven Bogaerts - 2u11'04
104. David Roeffen - 2u16'12
...
138. Erwin Van den Niewenhof - 2u50'52

Dat was daar precies ons clubkampioenschap op de kwarttriatlon! Bedankt voor de mooie opkomst!

4 opmerkingen:

Koen VV zei

Zondag gestart in m'n 1ste kwart van het seizoen. Samen met Raket en met een zware verkoudheid vertrokken. Een half uur voor de start tot de ontdekking gekomen dat ik m'n fietsschoenen thuis vergeten was. Gelukkig werden ze door Tinne en Hans net op tijd gebracht, waarvoor dank. Het zwemmen ging goed buiten wat gewriemel net na de start. Het fietsen ging ook vrij vlot. Dan het lopen... de eerste 5 kilometer kwam ik door na 23 minuten, ik dacht nu nog 5 knallen... De laatste 3 kilometer kreeg ik weer een klopke (hitte, valling,...waar ligt het aan???) en zag ik nog nen hoop deelnemers passeren. Al bij al toch tevreden en dank aan de supporters!! Nu enkele stratenlopen om het lopen nog wat aan te scherpen!
Dank aan de vele supporters! Oh ja, de nieuwe pakskes zijn super!

Maarten zei

Ik had er zin in dat was duidelijk. Aan de zwemstart wat last van vermoeide en zware armen, maar dat was een goei teken volgens de Peter. En hij had gelijk. Het was eerst wat over elkaars rug crawlen alvorens een plekje te vinden om voluit te kunnen gaan. Verrassend genoeg kwam ik rond positie 25 à 30 uit het water. Volgens ons moeder vond de zwemcoach van Sterke Peer dit zelfs knap. Ons moek haar neus krulde natuurlijk.
Uiteindelijk had ik last met mijn wetsuit uit te krijgen. Dat was weer een helse job met veel gevloek. Glen Vekemans, wie samen met mij uit water was, heeft me horen roepen :-)
Dan begonnen aan het fietsen. Eerst ne ronde gereden met een chocoladebar in mijn mond. Steve A. vlamde er als eerste voorbij en die heb ik niet meer gezien tot aan de meet. Dan een ronde gereden met Kris Herremans voor me, maar dat was van korte duur. De laatste ronde gereden haasje over met Evert.
Samen dan aan het lopen begonnen. Voordien nog snel een gelleke binnen gespeeld en dat heb ik moeten bekopen de eerste 5km. Mijn middenrif deed pijn. Alles zat vast en de ademhaling (samen met het tempo) verliep niet zoals het hoorde. Eén iemand passeerde me. Daarna kwam ik terug in 't ritme om er nog enkele op te rapen. Voldaan over de meet. 25ste zoals ik uit het water kwam.
Conclusie: 't zit goed :-)

Anoniem zei

Conclusies van een mooie dag in Meer:
1. Maarten is ook een raket in de kwart. Nen halve...???;)
2. Iemand moet de Roeffen nog even de voordelen van een wetsuit toelichten. Puike prestatie voor ne visser in zijn eerste kwart!
3. Den Evert heeft gelijk: gellekes heb je niet nodig in een kwart, sportdrank is genoeg en beter voor de maag. Puike prestatie weer ET.
4. Ja Koen, 2-0. Maar t was weer pas in de staart dat t verschil zat, omdat ... ouwe Joris nooit ne zwemmer zal worden (al ga ik op vakantie wél op de zwemspurt trainen voor O'malle, GO FAT!).
5. Supporters geven meer energie dan gellekes en ge krijgt het er ni van aan uw maag! Met deze weer dank aan de mannen en vrouwen aan de lijn. Onze Marcel was trouwens goed aan t eten bij mijn tweede looppassage zag ik, goe bezig Poeps!

Voor de rest heb ik me weer super geamuseerd en op naar volgende week in Zwijndrecht.

Ouwe Joris

Piet zei

Zou zeggen dat ge allemaal goe bezig zijt !! Wordt tijd dak menne ouwe diesel ook nog eens in gang trek. nog 2 weken wachten deju !!