zaterdag, augustus 06, 2011

6de triatlon De Bres St-Jozef

6de triatlon de Bres St-Jozef (1/10de)

1. Stijn Noens - 51min52s
2. Geert Lauryssen - 52min27s
3. Tim Baelus - 54min52s
...
10. Maarten Joris - 55min53s
18. Ken Joris - 56min58s
23. Filip Vermeiren - 57min49s
24. Peter Willemsen - 57min53s
53. Stijn Bogaerts - 1u00min52s
100. Stefan Fleerackers - 1u06min05s
...
200. Lesley Rombouts - 1u52min27s

Een weer collectief sterke FAT prestatie. Jammer dat door een foutje van de organisatie (Fili werd niet erkent als FATTER) dit slechts resulteerde in een tweede plaatst in het officiële ploegenklassement. Maar wij weten wel beter...proficiat gasten met deze OVERWINNING!

6 opmerkingen:

Maarten zei

Nog snel effe een triatlonneke doen voordat we kunnen knallen op de Sterke Peer. Het zwemmen ging redelijk goed. 11de uit het water op 2 min van de leider Stijn Noens (zo vertelde Paul Van Riel) me. Ik ging voor top 10 dus was tevreden. Snelle wissel en dan met zijn 9 in een groepke gefietst. Het ronddraaien verliep niet van een leien dakje, maar na enige tijd zat er toch wat kadans in. Tot 200 meter voor de brug laatste ronde. Toen kwam de sneltrein met oa Ken, Fili en Piet eraan. Deze namen nog enkele lopers mee. Het zou nog knallen worden tijdens 't lopen. Ik kwam niet snel in mijn ritme. De Raket kwam wat later op gang, maar ik was tevreden. Nog een klein spurtje en net achter Wim Van Looveren binnen. Deze keer wel voor Rob Krijnen. Content ... JA!
Stijn Noens en Geert Lauryssen zijn de Sterke Peren. Benieuwd voor volgende week :-)

Pieter zei

Hoe komt het ploeg verkeerd ingevuld of ... ?

Denk dat ze zelfs vallen over het feit of je FAT of F.A.T., SPTC of SP-TC invult. :s

Het is maar hoe je het bekijkt, als je de deelnemers van Sterke peer telt. Maar ze hebben wss niet dezelfde clubnaam ingediend.

1. Stijn Noens 0:51:52
2. Geert Lauryssen 0:52:27
9. Wim Van Looveren 0:55:53
14. Senne Bes 0:56:19
= 3:36:31

pinky wincky zei

met vallen en opstaan,

Na lange afwezigheid was het weer zover, een triatlonneke.
Met volle goesting en vertrouwen ging ik aan start in sint jozef.
Het zwemmen was super voor de eerste wedstrijd in 2 jaar. Op het einde enkel last van een aangedampt brilletje maar verder mag ik niet klagen. Ik denk rond een 5de plaats uit het water dus beter kon het niet beginnen tot ik blijkbaar niet meer goed wist hoe je op een fiets moet stappen. Ik denk dat ik met men broekje achter men zadel bleef hangen en daardoor dus lekker tegen de beton ging. Als of dat nog niet genoeg was lag mijn ketting er ook nog af. Na wa kloten en in mezelf vloeken kon ik beginnen aan men fiets discipline. Maar wa was da, het ging voor geen meter. Het lukte mij amper om 32 te rijden. In plaats van effe te stoppen en men fiets eens na te kijken beet ik toch maar op men tanden en liet er velen passeren( redelijk belachelijk met zo een roze bolide) gelukkig begon het stilletjes aan te beteren en zat het fietsen erop. Lopen dan maar, vroeger niet men beste ding maar dit keer lukte het mij om de gas nog eens volledig open te draaien en zo toch een man of 20 terug te pakken wat deugt deed en vertrouwen gaf voor volgende week op de sterke peer.
Achter af effe naar de fiets gaan kijken en bleek dat het achterwiel nog geen volledige ronde draaide en ik zo men halve remblokje heb weg gereden doordat deze tegen men wiel sleepte, echt klote maar ja een lesje voor volgende keer.

In ieder geval kijk ik al uit naar volgende week en hopelijk kan ik daar met dezelfde wapens strijden.

gr pinky wincky

Anoniem zei

Pieter,

Enkele individuen maakt nog géén ploeg he...

Grts
Ouwe Joris

Koenvd zei

We weten allemaal wel wie de 'plezantste' ploeg heeft...De rest doet er niet toe.

GO FAT GO !

Piet zei

Eerste wedstrijdje na wel verdiende vakantie viel achteraf gezien wel mee. Heb alleen gemerkt dat er een paar fatters nog goed in form zitten. REVANCHE saterday at SP. Hgrrrr...HaHa...:)