dinsdag, augustus 23, 2011

Broers naar Ironman in Vegas en Hawaï

De drie sportieve broers Peter, Filip en Kris Vermeiren van het Fast Action Team (FAT) uit Loenhout, mogen deelnemen aan het WK triatlon.

Peter en Filip mogen, door hun prestatie in de halve triatlon van Antwerpen, op 11 september in Las Vegas starten in the Ironman World Championship 70.3. "Dat is het WK halve triatlon. 70.3 verwijst naar de afstand in mijl die afgelegd moet worden. Het omvat 1,9 kilometer zwemmen, 90 kilometer fietsen en 21 kilometer lopen”, vertelt Peter.

Kris deed nog straffer door zich in Frankfurt te plaatsen voor dé ultieme triatlonwedstrijd. Hij mag op 8 oktober starten in de Ironman World Championship in Hawaï. “Deze hele triatlon betekent 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en een volledige marathon, dus 42 kilometer lopen”, aldus Kris.

Info: www.fastactionteam.be

An Van den Ouwelant 

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook gelezen op 3Athlon.be:

3 broers Vermeiren naar W.K.
Geschreven door Bert Wauters
zaterdag 06 augustus 2011
Kris Vermeiren behaalde afgelopen Ironman Frankfurt, zijn aller eerste Ironman, een 10de plaats in zijn age group (35-39) en nam zo en slot voor het W.K. Ironman in Hawaii in een eindtijd 9u26'33" en 81ste overal. Misschien niet zo straf, maar in februari werd Kris geopereerd aan de knie en kon dus pas half april terug beginnen trainen.
Tijdens de wedstrijd in Frankfurt namen broers Peter & Filip deel in Antwerpen deze deden het ook uitstekend, zij mogen beide naar het W.K. 70.3 Ironman in Las Vegas.

3 broers die zich op het zelfde moment zich kwalificeren voor een WK triatlon; Kris voor Hawaii, Peter en Filip voor 70.3 Las Vegas; succes!

Go Vermeiren Go!

Ouwe Joris

Anoniem zei

Geen gewoon mannen, in de positieve zin van het woord, de Vermeiren Brothers.
Dirk

Anoniem zei

sportieve en supersympathieke Vermeiren boys,
de waardering vanuit de media is jullie van harte gegund en zegt niet alleen iets over jullie kwaliteiten als sportmannen, maar zeker ook als familiemannen: schitterende foto.
veel succes gasten.

Benny

KaDee zei

Fili! Wat een lijf!!

Marco di bevero zei

Volgens mij is dit uniek in de triatlonwereld, drie broers naar een W.K.! Straffe gasten die Vermeiren brothers. Peter en Kris nog gezien bij de start van de 'Reuzen van de Ardennen' vorige week zaterdag, en die gasten zeggen nog gewoon 'goeiendag' tegen Stanny en mijzelf. Vedettenallures zijn hen vreemd, de pootjes blijven stevig op de grond! Als de 'klein Vermeirenkes' in papa's voetsporen treden, is de toekomst verzekerd! En jawel, toen ik zondagochtend vertrok naar Loenhout voor een rit met de V.K. was Kris al aan een ochtendlijke duurloop bezig met in zijn spoor ne kleine Vermeiren op een koersfietske! De toekomst is verzekerd!
Dikke proficiat jongens!

Anoniem zei

Respect!

ben zelf ook een varkensboerke en nu 1jaartje bezig met triathlon en weet dat het niet altijd gemakkelijk is om dit te combineren met je werk , knap wat jullie presteren geniet ervan en veel succes in Las Vegas en vooral in Hawai want dat is toch het ultieme he

Frank J.